Naaigarnituur Aloë Vera,


Code
21-1039107
Besteleenheid
4

€ 9,50 /Doos @ 50 stuks Excl. btwDeel dit product

Dit botanische naaigarnituur van Aloë Vera draagt bij aan ‘vergroening’.

Naaigarnituur van Aloë Vera


Straal duurzaamheid uit met dit ‘groene’ naaigarnituur van Aloë Vera. Kleding gaat dankzij verstelwerk immers langer mee, en dat is duurzaam en beter voor het milieu. De aloë-veraplant die het doosje siert, is een lust voor het oog. Laat je gasten ook eens genieten van de vele andere ‘groene’ schatten van Aloë Vera.

Relaxed karweitje


Van nature handig? Of juist niet? Met dit naaigarnituur van Aloë Vera is knopen aanzetten en gaten stoppen een relaxed karweitje. Het naaigarnituur biedt vier kleuren draad (grijs, beige, zwart en wit), een zwarte en een witte knoop, een naald en een veiligheidsspeld. Daarmee kun je bijna alles aan.

Per stuk verpakt


Het naaigarnituur van Aloë Vera is per stuk verpakt in een prachtig versierd kartonnen doosje. Het doosje is zo mooi, dat gasten ‘m graag mee naar huis nemen, bijvoorbeeld als decoratie.

Aloë Vera: voor een warm welkom


Met het complete assortiment Aloë Vera-producten bied je je gasten een warm welkom. Zorgvuldig uitgezochte guestsupplies geven elke ruimte de juiste finishing touch, speciaal in spa’s, kleine hotels en B&B’s. Je gasten ervaren het luxueuze gevoel van persoonlijke aandacht en voelen zich direct thuis.


Code 21-1039107
Merk Aloë Vera

Merk Aloë Vera

Aloë Vera biedt gastenbenodigdheden met een frisse en natuurlijke uitstraling. De verpakking van deze lijn sluit aan op de populaire ‘urbanjungle-trend’, met een mooie aloë-veraplant als eyecatcher. Aloë Vera biedt een ruime keuze aan producten: van shampoo en zeep tot bodylotion en een naaigarnituurtje.Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.

Aloë Vera: oeroude tropische vetplant

De aloë-veraplant staat al eeuwenlang bekend om zijn medicinale werking. De dikke groene bladeren van de tropische vetplant zouden genezende stoffen bevatten voor vele aandoeningen. Aloë is afkomstig van het Arabische alloeh, dat ‘schitterende, bittere substantie’ betekent.

Ontspannend en mysterieus

In de douche- en badproducten van Aloë Vera is de heerlijke geur van de aloë-veraplant verwerkt: een subtiel aroma dat ontspant en kalmeert, met een mysterieus vleugje oudheid. De producten hebben geen helende, maar wel een verkwikkende werking. Aloë Vera heeft een neutrale, niet-overheersende geur die prettig is voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je gasten!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie