Naaigarnituur Paul Schulten,


Code
21-1078010
Besteleenheid
4

€ 14,50 /doos à 50 stuks Excl. btwDeel dit product

Delicate kleding vraagt om het luxueuze naaigarnituur van Paul Schulten.

Naaigarnituur van Paul Schulten


Alleen een naaigarnituur op maat is goed genoeg voor delicate kleding. Een knoop aan een jasje of blouse zetten? Een broek- of rokrand innemen? Paul Schulten weet er wel raad mee, en je gasten ook met dit fijne naaigarnituur.

Ook voor haute couture


Van ready-to-wearmode tot haute couture: dit naaigarnituur past naadloos bij elk kledingstuk. Dit unieke naaisetje, met een meetlint, schaartje, naald, klosje wit draad en klosje zwart draad, komt altijd van pas.

Per set verpakt


Het Paul Schulten-naaigarnituur is per set verpakt in een luxueus kartonnen doosje. De elegante afbeelding van een dame in een door Paul Schulten ontworpen jurk zal menig gast verleiden het prachtige doosje mee naar huis te nemen.

Paul Schulten: exclusief assortiment


Paul Schulten biedt een breed assortiment aan exclusieve producten: van bad- en douchegel tot washandjes en uiteraard een naaisetje van de couturier! Je kunt dus al je gastenbenodigdheden van deze stijlvolle lijn aanbieden. Een luxueuze geste die je gasten zeker op waarde zullen schatten.


Code 21-1078010
Merk Paul Schulten

Merk Paul Schulten

Paul Schulten is een label van designer Paul Schulten, Haute Couture, een bekende Nederlandse modeontwerper. Paul Schulten werkte voor gerenommeerde modehuizen zoals Edgar Vos en Claudia Sträter. Nu maakt hij wereldwijd furore als couturier met zijn eigen mode- en gastenartikelenlijn.

Paul Schulten: crème de la crème

Zoek je Haute Couture voor je gastenbenodigdheden? De guestsupplies van het label Paul Schulten bieden een luxueuze uitstraling. Ze vormen de crème de la crème voor tophotels in het luxere segment. Zowel de uitstraling van de producten als de inhoud van de setjes is van grote klasse.

Stijlvolle verpakking

De stijlvolle verpakking sluit naadloos aan bij de wensen van gasten die klasse gewend zijn. Op de doosjes van de setjes staat steeds een tekening van een mannequin die een jurk van Paul Schulten draagt. De tubes zijn voorzien van het logo van Paul Schulten, met de bekende elegante belijning. Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.

Parfum van green tea

De onderscheidende verzorgingsproducten van Paul Schulten dragen een rijk parfum van green tea in zich. Green tea geeft een verfijnd, licht aroma dat subtiel verkwikt en verfrist. Green tea is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Op het lijf geschreven dus voor al je gasten!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook