Naaigarnituur The Spa Collection,


Code
21-1038010
Besteleenheid
4

€ 9,50 /doos à 50 stuks Excl. btwDeel dit product

Kwaliteitskleding vraagt om het luxueuze naaigarnituur van The Spa Collection.

Luxueus naaigarnituur van The Spa Collection


Stijlvolle kleding vereist een passend naaigarnituur. Onthaal je gasten daarom gastvrij op dit luxueuze naaigarnituur van The Spa Collection. Je gasten zullen in hun nopjes zijn met dit chique naaisetje.

Naald en draad


De uitgebreide naaiset is compleet met vier fraaie kleuren draad (grijs, rood, zwart en wit), een zwarte knoop, een witte knoop, een naald en een veiligheidsspeld. Een uitkomst in tijden van nood!

Per stuk verpakt


Het naaigarnituur van The Spa Collection is per stuk verpakt in een fraai kartonnen doosje. Het elegante doosje is zo mooi, dat gasten ‘m graag mee naar huis nemen.

The Spa Collection: superbrede collectie


Het assortiment The Spa Collection is superuitgebreid. Van handlotion tot spiegeltjes: alles wat je maar in een hotelkamer kunt vinden, is verkrijgbaar in The Spa Collection. Zeg je ‘hotel’, dan zeg je ‘The Spa Collection’.


Code 21-1038010
Merk The Spa Collection

Merk The Spa Collection

The Spa Collection is een gerenommeerd internationaal designermerk. Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw levert het diverse serviceproducten, waaronder gastenbenodigdheden zoals douche- en badproducten, aan onder andere hotels, sauna’s en beauty- en wellnessresorts.

The Spa Collection: met hotel-DNA

The Spa Collection is ontworpen door en voor hotelmensen. Het hotel-DNA zit als het ware in deze lijn verweven. Door de neutrale, witte uitstraling zijn de guestsupplies van The Spa Collection zeer breed inzetbaar. Ze passen eigenlijk altijd en overal. Niet voor niets is The Spa Collection een bijzonder populaire lijn in heel Europa.

Fris accent met lemon grass

Je gasten ervaren de gastenbenodigdheden van The Spa Collection als pure verwennerij. De heerlijke lemongrassgeur geeft de producten een zalig fris accent. Het citroenachtige aroma ontspant en verzacht, maar werkt ook opwekkend. Een zeer herkenbare geur, omdat lemon grass bijna alleen in The Spa Collection wordt gebruikt. Je gasten ervaren het rijke gevoel van een vijfsterrenhotel tijdens een weekend weg of een welverdiende vakantie. Lemon grass is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je gasten! Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie