Nilfisk Schrobzuigmachine , SC500 53 B Full package, grijs


Code
20-9087400020
Besteleenheid
1

€ 7.592,40 /stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wilt u geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Maak harde vloeren efficiënt, kostenverlagend en perfect schoon met de betrouwbare wielaangedreven Nilfisk SC500 53 B-schrobzuigmachine.

Compacte en zeer wendbare Nilfisk SC500 53 B-schrobzuigmachine


De schrob- en zuigmachine Nilfisk SC500 53 B is speciaal ontworpen voor een hogere productiviteit, lagere schoonmaakkosten en perfecte schoonmaakresultaten. Met een uitgekiend design en slimme technische snufjes helpt deze compacte en zeer wendbare ‘walk behind’- of achterloopmachine je bij het dagelijks reinigen van vloeren in allerlei gebouwen en ruimtes, zoals ziekenhuizen, scholen, kantoren, supermarkten, winkels, sporthallen, restaurants en hotels. De superstille zuigmotor houdt het geluidsniveau van de schrobzuiger beneden de 63 dB(A), zodat je er ook gemakkelijk overdag en op openbare plekken mee kunt schoonmaken.

Zeer eenvoudig te bedienen


Zowel tijdens het dagelijkse onderhoud als bij het gebruik is de gebruiksvriendelijke en ergonomisch ontworpen schoonmaakmachine heel gemakkelijk te bedienen. Zo beschikt de SC500 53 B over een digitaal bedieningspaneel met duidelijke symbolen. Met het innovatieve SmartKey-systeem beheer je de instellingen van de machine eenvoudig en op elk gewenst moment. De gele supervisorsleutel laat je de basisinstellingen gedetailleerd aanpassen en geeft volledige toegang aan een technicus, terwijl de grijze gebruikerssleutel zorgt voor intuïtieve dagelijkse bediening met vooraf ingestelde basisfuncties.

Besparend voor milieu en portemonnee


De Ecoflex®-technologie van deze SC500 53 B zorgt voor efficiënt gebruik van water en reinigingsmiddel, waardoor je flexibel en duurzaam kunt schoonmaken met oog voor het milieu én voor je totale schoonmaakkosten. Ook alleen reinigen met water is mogelijk. Aanvullend controleert het SmartFlow®-systeem automatisch de doorstroming van je schoonmaakmiddel en stemt dit af op de snelheid van de machine, zodat je zeker bent van een gelijkmatige schoonmaak.

Praktisch werken met twee watertanks van 45 liter


De schrobzuigmachine beschikt over twee robuuste watertanks van beide 45 liter, waarmee je tot wel vijf uur achter elkaar kunt werken. Vul de schoonwatertank vooraf met schoon water en leeg het vuilwaterreservoir achteraf in een afvoerput met de inknijpbare afvoerslang. Ook de onderdelen, accessoires, watertanks en filter zijn na gebruik eenvoudig schoon te maken. Sluit de schrobzuigmachine bij het parkeren altijd aan op de batterijoplader en laat de deksel van de vuilwatertank openstaan tot het volgende gebruik.

Full package: zeer compleet model


De schoonmaakaccessoires en -onderdelen van de Nilfisk SC500 53 B-schrobzuigmachine zijn gemakkelijk te bevestigen en te verwisselen. Zo klik je de borstel of padhouder automatisch en dus veilig los en vast en kan het borsteldek automatisch omhoog en omlaag. De 53 cm brede machine is uitgerust met een blauwe schijfborstel met instelbare borstelsnelheid en beschikt aan de achterkant over handige vakken voor accessoires. Dit ‘full package’-model wordt geleverd met twee accu's (12V-batterijen), een ingebouwde oplader, een vulslang, een afvoerslang voor het legen van de vuilwatertank, een grofvuilfilter en een mediumharde borstel.


Maten en gewichten
Code 20-9087400020
Merk Nilfisk
EAN 5711145368249
Lengte (mm) 1277
Breedte (mm) 720
Hoogte (mm) 1063
Uiterlijk
Kleur Grijs
Uitvoering
Type SC500 53 B Full package
Voltage 24v
Geluidsniveau 63/60dB ±3

Merk Nilfisk

Het bekende Deense merk Nilfisk ontwikkelt en produceert al sinds 1906 innovatieve schoonmaakoplossingen. In dat jaar richtten Peder Andersen Fisker en Hans Marius Nielsen samen het bedrijf Fisker & Nielsen op. Vier jaar later ontwikkelden ze de eerste Nilfisk-stofzuiger; een apparaat dat destijds maar liefst 17,5 kilo woog.

Stofzuigers en reinigingsmachines

Inmiddels is Nilfisk wereldwijd een van de meest toonaangevende producenten van professionele schoonmaakapparatuur. Met fabrieken in Azië, Europa en Amerika en een sterk netwerk van dealers verkoopt het bedrijf zijn producten in meer dan honderd landen. Het merk levert voornamelijk stofzuigers, vloerreinigingsmachines en hogedrukreinigers, zowel aan de industriële als aan de consumentenmarkt.

Innovatieve koploper

Al meer dan honderd jaar heeft Nilfisk kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met een scherp oog voor de veranderende behoeften van klanten, reageert het bedrijf steeds weer met innovatieve producten en oplossingen. Zo streeft Nilfisk ernaar een blijvend koploper te zijn in de technologische vooruitgang.Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie