Nilfisk Stof-/waterzuiger , VL500-55, 1350w, grijs


Code
20-107405161
Besteleenheid
1

€ 562,50 /stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Maak eenvoudiger, sneller en veiliger schoon met deze professionele Nilfisk VL500-55 stof-/waterzuiger voor droge en natte toepassingen.

Efficiënte Nilfisk VL500-55 stof-/waterzuiger


Deze multi-inzetbare Nilfisk VL500-55 stof-/waterzuiger is efficiënt ontworpen in samenspraak met klanten. Het bijzonder lage geluidsniveau van slechts 64 dB(A) maakt deze stof- en waterzuiger ideaal voor dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden in productieruimtes, industriële ruimtes en voor het reinigen van vloeren in bijvoorbeeld hotels, scholen, beurslocaties en conferentiecentra. Met zijn 1.350 watt-motor levert de stofzuiger zeer betrouwbare reinigingsprestaties bij droog en nat reinigen. Deze middelste variant heeft een stofzakinhoud van 28 liter en een watertank met een inhoud van 55 liter.

Goed wendbare trolley


Het gebruiksvriendelijke, ergonomische apparaat staat op een handige trolley met goed wendbare wielen en een duwbeugel. Gebruik de zuigbuis met mondstuk als je rondom en onder obstakels wilt zuigen. Bij grote oppervlakken zonder obstakels kun je een vast vloermondstuk gebruiken en de trolley eenvoudig voortduwen.

Filters verwisselen niet nodig


Dankzij het dubbele filtersysteem kun je in de Nilfisk VL500-55 probleemloos tegelijkertijd droge en natte filters gebruiken (droog patroonfilter en nat gaasfilter). Zo zuig je met één machine zowel vaste stoffen als vloeistoffen op, zonder dat je de filters hoeft te verwisselen. Stof en droog vuil verdwijnen in de stofzak, terwijl het vocht wordt opgeslagen in de watertank. Je leegt de watertank zonder veel inspanning door deze met het Ergo-kantelsysteem te kantelen boven bijvoorbeeld een afvoerput of met behulp van een afvoerslang.

Veilige motor met scharnierende motorkop


De filters en stofzakken vervang je gemakkelijk door de scharnierende motorkop aan de bovenkant op te tillen. Deze motorkop is met één hand weer te sluiten en te vergrendelen. Ook onderhoud en inspectie kun je op deze manier snel en veilig uitvoeren. De motor in de motorkop is voorzien van ‘failsafe’ motorbeveiliging, wat betekent dat eventueel falen van de motor voor de mens geen gevaarlijke situatie kan opleveren.

Met handige accessoires


De Nilfisk VL500-55 stof-/waterzuiger wordt geleverd met een vast zwart snoer van tien meter, een zuigbuisset, een mondstuk voor nat en droog zuigen, een plumeau en een kierenzuigmond. Het apparaat is verder uitgerust met een handige MultiFit-slangaansluiting, roestvrijstalen buizen en een handige parkeerstand voor het parkeren van de zuigbuis. Aan de achterzijde vind je praktische opbergvakken voor de accessoires. Zo heb je de mondstukken tijdens het stofzuigen altijd binnen handbereik.

Kleinere variant: de Nilfisk VL500-35


Naast de Nilfisk VL500-55 stof-/waterzuiger met een stofzakinhoud van 28 liter en een containerinhoud van 55 liter leveren wij ook de kleinere en lichtere Nilfisk VL500-35 met een stofzakinhoud van 18 liter en een containerinhoud van 35 liter.


Maten en gewichten
Code 20-107405161
Merk Nilfisk
EAN 5711145123213
Inhoud (l) 55
Lengte (mm) 660
Breedte (mm) 620
Hoogte (mm) 890
Gewicht (kg) 26,5
Uiterlijk
Kleur Grijs
Uitvoering
Wattage 1350w
Type VL500-55
Voltage 220-240v
Geluidsniveau 64dB

Merk Nilfisk

Het bekende Deense merk Nilfisk ontwikkelt en produceert al sinds 1906 innovatieve schoonmaakoplossingen. In dat jaar richtten Peder Andersen Fisker en Hans Marius Nielsen samen het bedrijf Fisker & Nielsen op. Vier jaar later ontwikkelden ze de eerste Nilfisk-stofzuiger; een apparaat dat destijds maar liefst 17,5 kilo woog.

Stofzuigers en reinigingsmachines

Inmiddels is Nilfisk wereldwijd een van de meest toonaangevende producenten van professionele schoonmaakapparatuur. Met fabrieken in Azië, Europa en Amerika en een sterk netwerk van dealers verkoopt het bedrijf zijn producten in meer dan honderd landen. Het merk levert voornamelijk stofzuigers, vloerreinigingsmachines en hogedrukreinigers, zowel aan de industriële als aan de consumentenmarkt.

Innovatieve koploper

Al meer dan honderd jaar heeft Nilfisk kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met een scherp oog voor de veranderende behoeften van klanten, reageert het bedrijf steeds weer met innovatieve producten en oplossingen. Zo streeft Nilfisk ernaar een blijvend koploper te zijn in de technologische vooruitgang.Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie