Nilfisk Stofzuiger, VP600 HEPA BASIC EU, 730w, grijs


Code
20-107412036
Besteleenheid
1

€ 279,05 /stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Maak je bedrijfsruimtes elke dag snel en stil stofvrij met deze slimme, energiebesparende Nilfisk VP600 HEPA BASIC EU-stofzuiger.

Slimme, superstille Nilfisk VP600 HEPA BASIC EU


Deze multi-inzetbare Nilfisk VP600 HEPA BASIC EU is efficiënt ontworpen op basis van wensen van inkopers, gebruikers en eindklanten. De zuinige stofzuiger heeft een stille 730 watt-motor met hoge zuigkracht die garant staat voor uitstekende reinigingsprestaties. Zijn geluidsniveau van slechts 62 dB(A) maakt de stofzuiger ideaal voor het overdag stofzuigen van kantoren, hotels, restaurants, scholen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en andere veeleisende ruimtes. De perfecte stofzuiger voor schoonmaakbedrijven.

Schone omgevingslucht


De intelligent ontworpen VP600 HEPA BASIC EU-stofzuiger is standaard uitgerust met het gecertificeerde HEPA H13-uitblaasfilter dat 99,99% van de stofdelen tot 0,3 micron filtert. Dit betekent een maximaal filtratieniveau en dus een schonere luchtkwaliteit tijdens het stofzuigen. De Nilfisk VP600 BASIC heeft een stofcontainer van maar liefst tien liter en een 7,5 liter netto stofzakinhoud. Dankzij deze hoge vulcapaciteit hoef je de stofzak minder vaak te vervangen. De deksel van het stofcompartiment is voorzien van een betrouwbare magnetische sluiting voor het snel en moeiteloos verwisselen van je stofzak.

Eenvoudig onderhoud


Jarenlang plezier van je stofzuiger? Dankzij het modulaire ontwerp zijn diverse onderdelen van de VP600 HEPA BASIC EU-stofzuiger eenvoudig te vervangen. Zo kun je de unit voor het snoer verwisselen of omruilen voor een unit met een oprolbaar snoer.

Met handige accessoires


De Nilfisk VP600 HEPA BASIC EU-stofzuiger wordt geleverd met een vast zwart snoer van tien meter, twee zuigbuizen van 50 cm lengte, een combizuigmond, een plumeau en een kierenzuigmond. Op de stofzuiger zit een handige parkeerstand voor het parkeren van de zuigbuis. De houders voor de accessoires zijn omgekeerd bevestigd, zodat je de mondstukken zonder bukken aan de zuigbuis kunt vastdrukken.


Maten en gewichten
Code 20-107412036
Merk Nilfisk
EAN 5703887129967
Lengte (mm) 480
Breedte (mm) 300
Hoogte (mm) 270
Gewicht (kg) 7
Uiterlijk
Kleur Grijs
Uitvoering
Wattage 730w
Type VP600 HEPA BASIC EU
Voltage 220-240v
Geluidsniveau 62dB

Merk Nilfisk

Het bekende Deense merk Nilfisk ontwikkelt en produceert al sinds 1906 innovatieve schoonmaakoplossingen. In dat jaar richtten Peder Andersen Fisker en Hans Marius Nielsen samen het bedrijf Fisker & Nielsen op. Vier jaar later ontwikkelden ze de eerste Nilfisk-stofzuiger; een apparaat dat destijds maar liefst 17,5 kilo woog.

Stofzuigers en reinigingsmachines

Inmiddels is Nilfisk wereldwijd een van de meest toonaangevende producenten van professionele schoonmaakapparatuur. Met fabrieken in Azië, Europa en Amerika en een sterk netwerk van dealers verkoopt het bedrijf zijn producten in meer dan honderd landen. Het merk levert voornamelijk stofzuigers, vloerreinigingsmachines en hogedrukreinigers, zowel aan de industriële als aan de consumentenmarkt.

Innovatieve koploper

Al meer dan honderd jaar heeft Nilfisk kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met een scherp oog voor de veranderende behoeften van klanten, reageert het bedrijf steeds weer met innovatieve producten en oplossingen. Zo streeft Nilfisk ernaar een blijvend koploper te zijn in de technologische vooruitgang.Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie