Nilfisk Stofzuiger, VP930 HEPA BASIC, 760w, zwart


Code
20-107415450
Besteleenheid
1

€ 442,80 /stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Maak je bedrijfsruimtes elke dag snel en superstil stofvrij met deze topkwaliteit Nilfisk VP930 HEPA BASIC-stofzuiger.

Superstille professionele Nilfisk VP930 HEPA BASIC


Deze Nilfisk VP930 HEPA BASIC is ideaal voor het overdag stofzuigen van kantoren, hotels, restaurants, scholen, ziekenhuizen en andere grote oppervlakken of veeleisende ruimtes. De duurzame stofzuiger heeft een geluidsniveau van slechts 57 dB(A) en een slim ontwerp dat de luchtstroom optimaliseert en energieverliezen zo tot een absoluut minimum beperkt. Dit maakt de Nilfisk VP930 HEPA BASIC tot een van de stilste professionele stofzuigers ter wereld. Zijn 760 watt-motor met hoge zuigkracht garandeert uitstekende reinigingsprestaties.

Schone omgevingslucht


De gebruiksvriendelijke VP930 HEPA BASIC-stofzuiger is standaard uitgerust met diverse filters die zelfs microscopisch kleine stofdeeltjes efficiënt opvangen. Doordat ze niet terug de lucht in worden geblazen, geniet je tijdens het stofzuigen van een veel schonere luchtkwaliteit. Ook stofmijten, haar van dieren en kleiner irriterend stof worden door het filtersysteem tegengehouden.

Stevige stalen stofcontainer


De sterke en stabiele Nilfisk VP930 HEPA BASIC beschikt over een stevige stalen stofcontainer voor een stofzak van maar liefst vijftien liter. Dankzij deze hoge vulcapaciteit hoef je de stofzak minder vaak te vervangen.

Met handige accessoires


De Nilfisk VP930 HEPA BASIC-stofzuiger wordt geleverd met een vast zwart snoer van vijftien meter, een zuigbuisset, een combinatiemondstuk, een plumeau en een kierenzuigmond. Op de stofzuiger zit een handige parkeerstand voor het parkeren van de zuigbuis.


Maten en gewichten
Code 20-107415450
Merk Nilfisk
EAN 5711145363305
Lengte (mm) 440
Breedte (mm) 390
Hoogte (mm) 330
Gewicht (kg) 7,9
Uiterlijk
Kleur Zwart
Uitvoering
Wattage 760w
Type VP930 HEPA BASIC
Voltage 220-240v
Geluidsniveau 57dB

Merk Nilfisk

Het bekende Deense merk Nilfisk ontwikkelt en produceert al sinds 1906 innovatieve schoonmaakoplossingen. In dat jaar richtten Peder Andersen Fisker en Hans Marius Nielsen samen het bedrijf Fisker & Nielsen op. Vier jaar later ontwikkelden ze de eerste Nilfisk-stofzuiger; een apparaat dat destijds maar liefst 17,5 kilo woog.

Stofzuigers en reinigingsmachines

Inmiddels is Nilfisk wereldwijd een van de meest toonaangevende producenten van professionele schoonmaakapparatuur. Met fabrieken in Azië, Europa en Amerika en een sterk netwerk van dealers verkoopt het bedrijf zijn producten in meer dan honderd landen. Het merk levert voornamelijk stofzuigers, vloerreinigingsmachines en hogedrukreinigers, zowel aan de industriële als aan de consumentenmarkt.

Innovatieve koploper

Al meer dan honderd jaar heeft Nilfisk kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met een scherp oog voor de veranderende behoeften van klanten, reageert het bedrijf steeds weer met innovatieve producten en oplossingen. Zo streeft Nilfisk ernaar een blijvend koploper te zijn in de technologische vooruitgang.Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie