Nilfisk Veegmachine , SW750, grijs


Code
20-9084701010
Besteleenheid
1

€ 3.148,20 /stuk Excl. btw

Deel dit product

Veeg je binnen- en buitenruimtes superstil en efficiënt schoon met deze veelzijdige Nilfisk SW750-veegmachine.

Compacte en flexibele Nilfisk SW750-veegmachine


Deze compacte ontworpen veegzuigmachine Nilfisk SW750 is ideaal voor het vegen van harde vloeren in allerlei binnen- en buitenruimtes, zoals sportzalen, conferentiecentra, tankstations, winkelcentra, magazijnen en zelfs buitenterreinen. Met behulp van de tapijtkit is de flexibele veegmachine ook te gebruiken voor het schoonvegen van tapijten. De superstille ‘walk behind’- of achterloopmachine wordt aangedreven door een batterij met een geluidsniveau van slechts 59 db(A), zodat je er perfect overdag en in openbare ruimtes mee kunt ‘veegzuigen’.

Prettig en praktisch schoonvegen


Diverse slimme functies en een hoge betrouwbaarheid maken de Nilfisk SW750 erg prettig om mee te werken. Zo is de veegmachine met zijn grote, wendbare wielen heel gemakkelijk te besturen, zelfs op tapijt. De verstelbare hoofd- en zijborstels zorgen onder alle omstandigheden voor de juiste druk op de vloer. En dankzij de elektrisch aangedreven zijborstel kun je ook perfect schoonvegen langs de randen van muren en obstakels. De veegzuiger heeft bovendien een praktische ingebouwde batterijoplader die je eenvoudig in het stopcontact steekt.

Zeer eenvoudig te bedienen


De SW750 is zó efficiënt ontworpen dat zelfs een onervaren gebruiker er heel gemakkelijk mee kan werken: haal eenvoudig de stekker van de oplader uit het stopcontact, zet de veegzuigmachine met één druk op de knop aan en je kunt aan de slag. Voor een optimale ergonomie is de volledig verstelbare duwbeugel door iedere gebruiker naar wens aan te passen. Bij het parkeren en opbergen van de veegmachine kun je deze beugel compleet inklappen. Voor een optimaal resultaat is de machine uitgevoerd met streeploze banden en een tapijtkit met rubberen strips die op het tapijt geen strepen achterlaten.

Productief en veilig


De productieve machine beschikt over een vuilcontainer van maar liefst zestig liter en maakt schoon met een snelheid van vier km per uur. Op harde vloeren kun je met de meegeleverde 46Ah-batterij twee uur onafgebroken vegen (zo’n 6.000 m² vloer). Met een optionele 77Ah-batterij verleng je de werktijd zelfs tot 3,5 uur. Dankzij het polyester filter kun je de veegmachine probleemloos in zowel droge als in vochtige omgevingen gebruiken. En ook aan de veiligheid is gedacht. Zo schakelt de SW750 automatisch uit als je het reservoir opent en zijn de elektrische hoofdmotor en de zijborstelmotor beveiligd met stroomonderbrekers.

Met handige accessoires


De filter en de borstels van de Nilfisk SW750-veegmachine kun je zonder gereedschap verstellen of inspecteren en vervangen. Compleet met de zijborstel heeft de machine een werkbreedte van 72 cm. Hij is standaard uitgerust met een accu (12V-batterij), een ingebouwde oplader, een hoofdborstel, een zijborstel en een polyester filterkit. Het batterijniveau wordt aangegeven met een ledlampje. Op de bovenzijde heeft de machine handige vakjes voor het meenemen van flesjes, blikjes en andere voorwerpen.


Maten en gewichten
Code 20-9084701010
Merk Nilfisk
EAN 5711140119457
Lengte (mm) 998
Breedte (mm) 800
Hoogte (mm) 1100
Uiterlijk
Kleur Grijs
Uitvoering
Type SW750
Voltage 12v
Geluidsniveau 59dB

Merk Nilfisk

Het bekende Deense merk Nilfisk ontwikkelt en produceert al sinds 1906 innovatieve schoonmaakoplossingen. In dat jaar richtten Peder Andersen Fisker en Hans Marius Nielsen samen het bedrijf Fisker & Nielsen op. Vier jaar later ontwikkelden ze de eerste Nilfisk-stofzuiger; een apparaat dat destijds maar liefst 17,5 kilo woog.

Stofzuigers en reinigingsmachines

Inmiddels is Nilfisk wereldwijd een van de meest toonaangevende producenten van professionele schoonmaakapparatuur. Met fabrieken in Azië, Europa en Amerika en een sterk netwerk van dealers verkoopt het bedrijf zijn producten in meer dan honderd landen. Het merk levert voornamelijk stofzuigers, vloerreinigingsmachines en hogedrukreinigers, zowel aan de industriële als aan de consumentenmarkt.

Innovatieve koploper

Al meer dan honderd jaar heeft Nilfisk kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met een scherp oog voor de veranderende behoeften van klanten, reageert het bedrijf steeds weer met innovatieve producten en oplossingen. Zo streeft Nilfisk ernaar een blijvend koploper te zijn in de technologische vooruitgang.Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie