Orchidee, 100cm, Orchidee Grandiflora, 2 tak(ken), wit


Code
28-OP1
Besteleenheid
1

€ 30,01 /Stuk Excl. btwDeel dit product

Maak indruk op je gasten met deze gigantische witte Orchidee Phalaenopsis Grandiflora in je winkel, zorginstelling of horecagelegenheid.

Orchidee Phalaenopsis Grandiflora


Met de Orchidee Grandiflora haal je een stukje tropisch regenwoud in huis. Deze stijlvolle bloeiende plant uit de Phalaenopsis-familie komt oorspronkelijk uit de jungles van Azië, Nieuw-Guinea en Australië. Hij kan wel twee tot drie maanden achter elkaar bloeien. Vanwege zijn bijzondere vorm wordt de Phalaenopsis ook wel Maanorchidee of Vlinderorchidee genoemd.

Zorg en aandacht


Om deze Phalaenopsis Grandiflora groot genoeg te krijgen, is twee jaar zorg en aandacht van de kweker nodig. Je Orchidee beschikt dan over twee lange takken vol prachtige witte bloemen met mooi gevormde wit-gele hartjes. Een waar sieraad in elk interieur.

Je mooiste plant ooit?


De verzorging van een potorchidee is een echte uitdaging. Maar als je dit met toewijding doet, wordt het misschien wel je mooiste plant ooit! De Phalaenopsis houdt als bloeiende kamerplant van een lichte plek zonder directe zon, en voelt zich perfect bij een kamertemperatuur tussen de 16 en 24⁰C. Zet hem echter nooit op de tocht, vlakbij een fruitschaal of in de buurt van een verwarming.

Water, orchideeënvoeding en kalk


Geef je potorchidee eens in de zeven à negen dagen wat water als de aarde bijna droog is en besproei de jongste knopjes. Verwen hem om de twee weken met een scheutje speciale orchideeënvoeding, stop drie à vier keer per jaar een theelepel kalk in de potgrond (niet in november, december en januari) en ververs de grond eens per drie jaar. Als je de uitgebloeide takken boven het derde oog afsnoeit, geniet je acht tot twaalf maanden later opnieuw van deze gigantische bloemenpracht.

Supervers


Deze sneeuwwitte potorchidee Phalaenopsis Grandiflora heeft twee takken en wordt met een hoogte van 100 cm per stuk geleverd in een plastic binnenpot. Op het moment dat jij je Orchideeën bij ons bestelt, staan ze nog bij de kweker in de kas. Ze zijn dus supervers!

Levering in speciale plantendoos


We verpakken je groene aankoop in een speciale SendProof-verzenddoos van ongebleekt FSC-kraftkarton. In deze stevige plantenverpakking wordt je Orchidee zodanig bevestigd, dat hij tijdens het transport niet kan bewegen. De stevige plantendoos is dankzij handige inkepingen moeiteloos te tillen en beschermt zijn kwetsbare inhoud optimaal.Algemeen
Code 28-OP1
Merk Neutraal
EAN 8717191524759
Volksnaam Orchidee Grandiflora
Latijnse naam Phalaenopsis
Soortnaam Phalaenopsis
Maten en gewichten
Potmaat (cm) 15
Hoogte (cm) 100
Uiterlijk
Takken 2
Kleur Wit
Uitvoering
Variant Orchidee

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie