Papier, Ersatzpapier rol, 50cm, 450m,


Serveer je snacks en broodjes in dit handige ersatzpapier.

Vet- en vochtwerend


Deze rollen vet- en vochtwerend ersatzpapier zijn uitermate geschikt voor het verpakken van broodjes, vis en vette snacks om direct uit de hand te eten. Bied je klant optimaal gebruiksgemak door er een servet bij te geven.

Trendy wrapping


Wrapping of het inpakken van producten en voedingswaren is trendy! Gebruik het ersatzpapier eens als inpakpapier, tussenlegvel of onderlegvel voor het verpakken van allerlei voedingswaren. Dit oogt representatief en je producten blijven ook bij consumptie op een later tijdstip lekker vers en smakelijk.

Gemakkelijk afscheuren


Het papier wordt geleverd op rol en is gemakkelijk op de gewenste lengte af te knippen of te scheuren. Ideaal voor gebruik in industrie, horeca, detailhandel en instellingen.

Personaliseer je papier


Geef er je eigen draai aan en personaliseer je ersatzpapier met stickers, stempels en labels met je bedrijfslogo of slogan.

Diverse formaten


De rollen ersatzpapier zijn verkrijgbaar in diverse breedtes.Algemeen
Code 314611
Merk Neutraal
EAN 8714215066561
Materiaal Ersatzpapier
Maten en gewichten
Breedte (cm) 50.0
Gewicht (kg) 10.0
Lengte (m) 450.0
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uitvoering
Variant Ersatzpapier rol
Verpakking
Aantal per pallet 50

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie