Peppermint The Spa Collection


Code
21-1038032
Besteleenheid
1

€ 140,00 /doos à 1000 stuks Excl. btwDeel dit product

Laat een frisse indruk bij je gasten achter met deze pepermuntjes van The Spa Collection.

Pepermuntjes van The Spa Collection


Houd je hotel, bed and breakfast of Airbnb-woning fris in het geheugen van je gasten met deze pepermuntjes van The Spa Collection. Een gastvrij gebaar, want jong of oud, iedereen houdt van de smaak van pepermunt. Het rolletje pepermunt verfrist de adem langdurig.

Hygiënisch verpakt


Dit rechthoekig pepermuntrolletje in het dessin van The Spa Collection is hygiënisch in papier verpakt. Geef de rolletjes ook eens aan je gasten mee naar huis als verfrissend aandenken aan hun verblijf in jouw hotel, bed and breakfast of Airbnb-woning.

The Spa Collection: superbrede collectie


Het assortiment The Spa Collection is superuitgebreid. Van handlotion tot spiegeltjes: alles wat je maar in een hotelkamer kunt vinden, is verkrijgbaar in The Spa Collection. Zeg je ‘hotel’, dan zeg je ‘The Spa Collection’.


Code 21-1038032
Merk The Spa Collection

Merk The Spa Collection

The Spa Collection is een gerenommeerd internationaal designermerk. Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw levert het diverse serviceproducten, waaronder gastenbenodigdheden zoals douche- en badproducten, aan onder andere hotels, sauna’s en beauty- en wellnessresorts.

The Spa Collection: met hotel-DNA

The Spa Collection is ontworpen door en voor hotelmensen. Het hotel-DNA zit als het ware in deze lijn verweven. Door de neutrale, witte uitstraling zijn de guestsupplies van The Spa Collection zeer breed inzetbaar. Ze passen eigenlijk altijd en overal. Niet voor niets is The Spa Collection een bijzonder populaire lijn in heel Europa.

Fris accent met lemon grass

Je gasten ervaren de gastenbenodigdheden van The Spa Collection als pure verwennerij. De heerlijke lemongrassgeur geeft de producten een zalig fris accent. Het citroenachtige aroma ontspant en verzacht, maar werkt ook opwekkend. Een zeer herkenbare geur, omdat lemon grass bijna alleen in The Spa Collection wordt gebruikt. Je gasten ervaren het rijke gevoel van een vijfsterrenhotel tijdens een weekend weg of een welverdiende vakantie. Lemon grass is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je gasten! Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie