piet foam ass. met plakker 4cm


Verfraai je sinterklaasverpakkingen met deze feestelijke pietplakkers van foam.

Vrolijke roetpietjes


Ga je sinterklaascadeautjes inpakken? Met deze vrolijk gekleurde foamplakkers maak je je pakjes in een handomdraai extra aantrekkelijk voor zowel de gever als de ontvanger. De grappige pietgezichtjes dragen een baret met een felgekleurde veer en hebben bewegende oogjes.

Gemakkelijk te plakken


De praktische plakkers van lichtgewicht foam zijn heel gemakkelijk te bevestigen op allerlei soorten ondergrond. Met hun hoogte van vier centimeter vallen ze op elke verpakking goed op.

Sinterklaasplakkers


Per doosje ontvang je maar liefst honderd roetpietjes van foam met verschillende kleuren veren. Bekijk ook onze leuke sinterklaasplakkers. Een gezellige combinatie!


Maten en gewichten
Code 886278
Merk Neutraal
EAN 8711298546102
Lengte (cm) 4.0
Uiterlijk
Thema Sinterklaas

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook