Pizzadoos, 32x32x3cm, aluminium


Uw pizza blijft lekker warm en smakelijk in de pizzadozen . Bij het model Vegetale sluit het deksel over de buitenrand waarbij het deksel op de zijkanten steunt. Bij het model Americano sluit het deksel aan de binnenkant van de doos waarbij de zijkanten over de hele rand van de bodemplaat steunen. Dit geeft extra stevigheid aan de pizzadoos en heeft een vouwtijd van slechts 7 seconden. Het model Calzone is zeer geschikt voor de dichtgevouwen ofwel de dubbelgeklapte pizza's. Vanaf 20.000 stuks bestaat er de mogelijkheid om uw eigen pizzadoos te creëren. Vraag onze medewerkers naar de unieke Designing & Styling mogelijkheden.


Maten en gewichten
Code 414956
Merk Neutraal
EAN 8714215032078
Breedte (cm) 32
Lengte (cm) 32
Hoogte (cm) 3
Uiterlijk
Kleur Aluminium
Uitvoering
Variant Pizzadoos
Verpakking
Aantal per pallet 27

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook