Pizzadoos, Vegetale, Golfkarton, 30x30x3cm, bruin


Bezorg je klant een warme en knapperige pizza in deze bruine pizzadoos Vegetale.

Stevige pizzadoos Vegetale


Deze naturel pizzadozen van stevig golfkarton zijn bestand tegen hoge temperaturen en isoleren je pizza’s perfect. Zo zijn je pizza’s ook na het bezorgen of mee naar huis nemen nog lekker vers en smakelijk.

Snel vouwbaar


De voedselveilige Vegetale-dozen worden plat geleverd en zijn op het moment van gebruik in enkele seconden met de hand te vouwen. Bij dit model sluit de deksel over de buitenrand waarbij deze op de zijkanten steunt. Na gebruik kan de recyclebare doos bij het oud papier.

Eigen bedrukking


Voor een herkenbare presentatie aan je klant kun je deze bruine pizzadozen vanaf 5.000 stuks laten bedrukken met je eigen logo, tekst of afbeelding.Algemeen
Code 414973
Merk Neutraal
EAN 8714215134857
Materiaal Golfkarton
Maten en gewichten
Lengte (cm) 30
Breedte (cm) 30
Hoogte (cm) 3
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Bruin
Design Vegetale
Uitvoering
Variant Pizzadoos
Verpakking
Aantal per pallet 36

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie