Polyco Handschoen, Katoen, matrix s grip, XL, groen


Code
691019
Besteleenheid
1

€ 18,40 /pak à 12 stuks Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Ga voor optimale grip bij handmatig werk met de flexibele, gecoate handschoenen Matrix® S Grip.

Veilige grip


Wat voor werkzaamheden je ook gaat doen, met deze naadloos gebreide handschoen met gerimpelde latex palmcoating ben je zeker van een goede bescherming en een veilige grip bij zowel droge als natte omstandigheden. De elasticiteit van het natuurlijke latex maakt deze handschoen uitermate flexibel en geeft hem tegelijkertijd een goede schuur- en scheurvastheid.

Comfortabel dragen


De geel met groene handschoen beschikt over een naadloze, polykatoenen voering die kan ademen en zo bijdraagt aan langdurig draagcomfort. Ook de elastische manchet of polskraag is naadloos gebreid. Hij geeft de handschoenen een prettige pasvorm en houdt de handen vrij van stof en vuil.

Waar voor je geld


De Matrix S Grip biedt uitzonderlijk veel waar voor zijn geld en is ideaal bij allerlei handmatige klussen zoals grondwerkzaamheden, steigerwerk, metselwerk, bestrating, autotechniek, magazijnwerk en het ophalen van vuilnis.

Diverse maten


De Matrix S Grip-handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Let op: latex is een natuurlijk rubber dat bij sommige mensen overgevoeligheid of een allergische reactie kan veroorzaken.Algemeen
Code 691019
Merk Polyco
EAN 5010699822567
Materiaal Katoen
Maten en gewichten
Formaat XL
Uiterlijk
Kleur Groen
Design Matrix s grip

Merk Polyco

“Do the job better”, luidt de slogan van Polyco. Het van origine Engelse bedrijf is al meer dan vijfendertig jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van handschoenen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Veiliger werken
De productlijn van Polyco bestaat uit meer dan driehonderd soorten handschoenen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk en mensen helpen om hun werkzaamheden beter en veiliger uit te voeren. Voor iedere ‘job’ is een passende handschoen verkrijgbaar. Zo vind je in het assortiment onder andere chemisch bestendige handschoenen, schoonmaakhandschoenen, werkhandschoenen en snijbestendige handschoenen.

Onderzoekslaboratorium
Polyco vindt het belangrijk dat klanten altijd kunnen vertrouwen op de bescherming en de kracht van de handschoenen. In het eigen onderzoekslaboratorium test Polyco daarom uitvoerig de eigenschappen en controleren zij of de handschoenen voldoen aan Europese normen en richtlijnen. Geen detail blijft onderbelicht en alles wordt uitvoerig gedocumenteerd.

Certificaten
Polyco levert niet alleen de handschoenen, maar ook alle bijbehorende informatie en certificaten. Elke afnemer is verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook