Polyco Handschoen, Katoen, zware kwaliteit, met tricotboard,


Code
690720
Besteleenheid
1

€ 10,95 /pak à 20 stuks Excl. btw

Op voorraad
45 producten

Deel dit product

Bescherm handen en producten met deze comfortabele polykatoenen handschoenen met tricotboord.

Tegen vuil en krassen


Deze gebreide handschoenen van zacht polykatoen zijn ideaal om te dragen bij licht, algemeen werk. De gebreide, elastische manchet sluit goed rond de pols en helpt zo je handen vrij van stof en vuil te houden. Je producten zijn dankzij het zachte materiaal uitstekend beschermd tegen krassen en vette vingers.

Optimaal gebruiksgemak


Doordat de handschoenen zijn uitgesneden (gestanst), heeft elk exemplaar gegarandeerd dezelfde omvang. Met hun slanke vorm, fijne kwaliteit en goede vingergevoeligheid bieden deze uiterst comfortabele handschoenen je optimale grip en gebruiksgemak.

Twee kwaliteiten


De polykatoenen handschoenen zijn verkrijgbaar in één universele maat. Je kunt kiezen uit een medium en een zware kwaliteit. Een ideale handschoen bij inspectiewerk, inpakwerk, technische werkzaamheden, assemblage en de productie van auto’s.Algemeen
Code 690720
Merk Polyco
EAN 5010699824011
Materiaal Katoen
Uiterlijk
Afwerking Met tricotboard
Uitvoering
Uitvoering Zware kwaliteit

Merk Polyco

“Do the job better”, luidt de slogan van Polyco. Het van origine Engelse bedrijf is al meer dan vijfendertig jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van handschoenen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Veiliger werken
De productlijn van Polyco bestaat uit meer dan driehonderd soorten handschoenen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk en mensen helpen om hun werkzaamheden beter en veiliger uit te voeren. Voor iedere ‘job’ is een passende handschoen verkrijgbaar. Zo vind je in het assortiment onder andere chemisch bestendige handschoenen, schoonmaakhandschoenen, werkhandschoenen en snijbestendige handschoenen.

Onderzoekslaboratorium
Polyco vindt het belangrijk dat klanten altijd kunnen vertrouwen op de bescherming en de kracht van de handschoenen. In het eigen onderzoekslaboratorium test Polyco daarom uitvoerig de eigenschappen en controleren zij of de handschoenen voldoen aan Europese normen en richtlijnen. Geen detail blijft onderbelicht en alles wordt uitvoerig gedocumenteerd.

Certificaten
Polyco levert niet alleen de handschoenen, maar ook alle bijbehorende informatie en certificaten. Elke afnemer is verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 65,00/doos à 10 stuks