Polyco Handschoen, Latex, jet, M, zwart


Code
691050
Besteleenheid
1

€ 29,45 /pak à 12 stuks Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Met deze ongepoederde latex Jet™-handschoenen wordt veilig werken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Heavy duty


Deze poedervrije zwarte ‘heavy duty’-handschoenen van latex bieden optimale bescherming bij het werken met chemische en mechanische materialen. Rubberen handschoenen zonder poeder zijn bovendien ideaal als je allergisch bent voor poeder in handschoenen.

Hoge tastgevoeligheid


De handschoenen wordt na productie gechloreerd. Dit geeft ze een hoge tastgevoeligheid en maakt dat ze maximaal scoren op de eisen voor schuren en scheuren zoals vastgelegd in de EN 388-norm. Doordat de handschoenen op de vingers en de handpalm zijn voorzien van een antislippatroon, bieden ze optimale grip bij zowel droge als natte omstandigheden.

Optimale bescherming


De comfortabele kwaliteitshandschoenen beschikken over een prima pasvorm en een goed rekvermogen. De katoenen binnenvoering absorbeert zweet en zorgt dat de handen koel blijven. Het gerolde boordje bij de pols van de ‘heavy duty’-handschoen voorkomt dat vloeistoffen je handschoenen inlopen.

Diverse maten


Deze Jet™-handschoenen van latex zijn verkrijgbaar in diverse maten en worden geleverd in een handige dispenserdoos.

Let op: latex is een natuurlijk rubber dat bij sommige mensen overgevoeligheid of een allergische reactie kan veroorzaken.Algemeen
Code 691050
Merk Polyco
EAN 5010699027122
Materiaal Latex
Maten en gewichten
Formaat M
Uiterlijk
Kleur Zwart
Design Jet

Merk Polyco

“Do the job better”, luidt de slogan van Polyco. Het van origine Engelse bedrijf is al meer dan vijfendertig jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van handschoenen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Veiliger werken
De productlijn van Polyco bestaat uit meer dan driehonderd soorten handschoenen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk en mensen helpen om hun werkzaamheden beter en veiliger uit te voeren. Voor iedere ‘job’ is een passende handschoen verkrijgbaar. Zo vind je in het assortiment onder andere chemisch bestendige handschoenen, schoonmaakhandschoenen, werkhandschoenen en snijbestendige handschoenen.

Onderzoekslaboratorium
Polyco vindt het belangrijk dat klanten altijd kunnen vertrouwen op de bescherming en de kracht van de handschoenen. In het eigen onderzoekslaboratorium test Polyco daarom uitvoerig de eigenschappen en controleren zij of de handschoenen voldoen aan Europese normen en richtlijnen. Geen detail blijft onderbelicht en alles wordt uitvoerig gedocumenteerd.

Certificaten
Polyco levert niet alleen de handschoenen, maar ook alle bijbehorende informatie en certificaten. Elke afnemer is verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 6,25/blister