Polyco Handschoen, Leder, premium chrome rigger, One size,


Bescherm je handen optimaal met de functionele chroomleren handschoenen Premium Chrome Rigger™.

Bijzondere eigenschappen


Deze uiterst functionele handschoen van duurzaam, geselecteerd chroomleer beschikt over bijzondere eigenschappen voor het beschermen van de handen. De rood met grijze handschoen is gesneden met machinedruk, om een consistente kwaliteit en grootte te garanderen. Bij de naden is de handschoen dubbel gestikt voor meer stevigheid.

Extra leerlaag


Aan de voorkant van de handschoen is een extra leerlaag aangebracht op de belangrijkste risicodelen van de hand: de vingertoppen, de duim, de wijsvinger, de knokkels en de handpalm. De handschoen scoort hierdoor maximaal op de eisen voor weerstand tegen schuren, scheuren en steken, zoals vastgelegd in de EN 388-norm.

Bescherming tot aan de pols


Dankzij het met rubber beklede veiligheidsmanchet en het lederen nerfstuk loopt deze bescherming door tot aan de pols. Een lijstje met indrukwekkende eigenschappen dus, die maken dat de Premium Chrome Rigger boven alle andere werkhandschoenen uitsteekt!

Voering van fleece


Ook aan het comfort van de gebruiker is gedacht. Zo is de binnenkant van de handpalm voorzien van een ingenaaide fleecevoering. Die geeft de Premium Chrome Rigger nét wat meer comfort dan de meeste vergelijkbare handschoenen. Een ideale handschoen bij het werken met lichte gereedschappen en materialen, onderhoudswerkzaamheden, transport en magazijnwerk.

Eén maat


De Premium Chrome Rigger is verkrijgbaar in één universele maat.


Algemeen
Code 691022
Merk Polyco
EAN 5010699517517
Materiaal Leder
Maten en gewichten
Formaat One size
Uiterlijk
Design Premium chrome rigger

Merk Polyco

“Do the job better”, luidt de slogan van Polyco. Het van origine Engelse bedrijf is al meer dan vijfendertig jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van handschoenen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Veiliger werken
De productlijn van Polyco bestaat uit meer dan driehonderd soorten handschoenen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk en mensen helpen om hun werkzaamheden beter en veiliger uit te voeren. Voor iedere ‘job’ is een passende handschoen verkrijgbaar. Zo vind je in het assortiment onder andere chemisch bestendige handschoenen, schoonmaakhandschoenen, werkhandschoenen en snijbestendige handschoenen.

Onderzoekslaboratorium
Polyco vindt het belangrijk dat klanten altijd kunnen vertrouwen op de bescherming en de kracht van de handschoenen. In het eigen onderzoekslaboratorium test Polyco daarom uitvoerig de eigenschappen en controleren zij of de handschoenen voldoen aan Europese normen en richtlijnen. Geen detail blijft onderbelicht en alles wordt uitvoerig gedocumenteerd.

Certificaten
Polyco levert niet alleen de handschoenen, maar ook alle bijbehorende informatie en certificaten. Elke afnemer is verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook