Polyco Handschoen, Nitril, nitri tech III, M, groen


Code
691044
Besteleenheid
1

€ 26,75 /pak à 12 stuks Excl. btw

Op voorraad
4 producten

Deel dit product

Met deze gesteriliseerde Nitri-Tech® III-handschoenen van nitril wordt veilig werken met chemicaliën je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Uitstekende bescherming


Deze herbruikbare nitril handschoenen van synthetisch rubber bieden uitstekende bescherming tegen diverse chemicaliën zoals sterke reinigingsmiddelen, bepaalde oplosmiddelen en oliën. Ze zijn daarnaast bewerkt met een schimmeldodend en bacteriostatisch middel. Dit is beter voor je handen en het zorgt dat je handschoenen langer in goede conditie blijven.

Hoog draagcomfort


De nitril handschoenen van synthetisch rubber zijn een prima alternatief als je allergisch of overgevoelig bent voor latex. De zachte katoenen voering verhoogt het draagcomfort en maakt het aan- en uittrekken van de handschoenen gemakkelijk. Daarbij absorbeert de gevlokte voering zweet en zorgt het dat je handen koel blijven. De anatomische vorm geeft deze handschoenen bovendien een prettige pasvorm.

Slijtvast en goede grip


De antistatische eigenschappen van de Nitri-Tech III-handschoenen voldoen aan de eisen voor oppervlakteweerstand zoals beschreven in EN1149 deel 1. Dit geeft ze een goede schuringsweerstand waardoor ze niet snel zullen slijten. Doordat de handschoenen op de handpalm zijn voorzien van een antislippatroon in ruitvorm, bieden ze optimale grip bij zowel droge als natte omstandigheden.

Diverse maten


De Nitri-Tech III-handschoenen van nitril zijn verkrijgbaar in diverse maten en worden geleverd in een handige dispenserdoos. Een ideale handschoen voor drukkerijen, de landbouwsector, fabrieken en werkplaatsen, de voedingsindustrie, de automobielindustrie, de schoonmaaksector en voor vele andere doeleinden.Algemeen
Code 691044
Merk Polyco
EAN 5010699512017
Materiaal Nitril
Maten en gewichten
Formaat M
Uiterlijk
Kleur Groen
Design Nitri tech III

Merk Polyco

“Do the job better”, luidt de slogan van Polyco. Het van origine Engelse bedrijf is al meer dan vijfendertig jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van handschoenen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Veiliger werken
De productlijn van Polyco bestaat uit meer dan driehonderd soorten handschoenen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk en mensen helpen om hun werkzaamheden beter en veiliger uit te voeren. Voor iedere ‘job’ is een passende handschoen verkrijgbaar. Zo vind je in het assortiment onder andere chemisch bestendige handschoenen, schoonmaakhandschoenen, werkhandschoenen en snijbestendige handschoenen.

Onderzoekslaboratorium
Polyco vindt het belangrijk dat klanten altijd kunnen vertrouwen op de bescherming en de kracht van de handschoenen. In het eigen onderzoekslaboratorium test Polyco daarom uitvoerig de eigenschappen en controleren zij of de handschoenen voldoen aan Europese normen en richtlijnen. Geen detail blijft onderbelicht en alles wordt uitvoerig gedocumenteerd.

Certificaten
Polyco levert niet alleen de handschoenen, maar ook alle bijbehorende informatie en certificaten. Elke afnemer is verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 56,10/doos à 3000 stuks