Polyco Handschoen, Nylon, matrix pu grip, XXL, zwart


Voer je precisiewerk feilloos uit met de veelzijdige, tastgevoelige handschoenen Matrix® P Grip.

Uitstekende grip


Deze naadloos gebreide polyester handschoen heeft een gecoate handpalm van polyurethaan (PU) die zorgt voor een prima vingergevoeligheid en een uitstekende grip bij droge en natte omstandigheden. De P Grip biedt bovendien goede bescherming bij het werken met ruwe en scherpe voorwerpen.

Naadloze voering


De zwarte handschoen beschikt daarnaast over een naadloos gebreide voering voor extra comfort. De ongevoerde rug houdt de handen koel en comfortabel doordat ze kunnen blijven ademen.

Elastische polskraag


Ook de elastische manchet of polskraag is naadloos gebreid. Dit draagt bij aan de prettige pasvorm en zorgt dat in de handschoen geen vuil of stof kan komen, zodat je handen schoon blijven.

Precisiewerk


Dankzij het goed passende ontwerp is de multifunctionele P Grip-handschoen uitermate geschikt voor het werken met (fijne) onderdelen, elektronica en andere werkzaamheden die precisie vereisen, zoals lichttechniek, loodgieterswerk, schrijnwerk en auto-onderhoud.

Groot aantal maten


De Matrix P Grip-handschoenen zitten nauwsluitend om de handen en zijn daarom verkrijgbaar in een groot aantal maten.


Algemeen
Code 691006
Merk Polyco
EAN 5010699828620
Materiaal Nylon
Maten en gewichten
Formaat XXL
Uiterlijk
Kleur Zwart
Design Matrix pu grip

Merk Polyco

“Do the job better”, luidt de slogan van Polyco. Het van origine Engelse bedrijf is al meer dan vijfendertig jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van handschoenen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Veiliger werken
De productlijn van Polyco bestaat uit meer dan driehonderd soorten handschoenen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk en mensen helpen om hun werkzaamheden beter en veiliger uit te voeren. Voor iedere ‘job’ is een passende handschoen verkrijgbaar. Zo vind je in het assortiment onder andere chemisch bestendige handschoenen, schoonmaakhandschoenen, werkhandschoenen en snijbestendige handschoenen.

Onderzoekslaboratorium
Polyco vindt het belangrijk dat klanten altijd kunnen vertrouwen op de bescherming en de kracht van de handschoenen. In het eigen onderzoekslaboratorium test Polyco daarom uitvoerig de eigenschappen en controleren zij of de handschoenen voldoen aan Europese normen en richtlijnen. Geen detail blijft onderbelicht en alles wordt uitvoerig gedocumenteerd.

Certificaten
Polyco levert niet alleen de handschoenen, maar ook alle bijbehorende informatie en certificaten. Elke afnemer is verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook