Polyco Handschoen, Nylon, polyflex, L, grijs


Code
691012
Besteleenheid
1

€ 31,10 /pak à 12 stuks Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Geef olie en vloeistoffen geen ruimte met de tastgevoelige, gecoate handschoenen Polyflex® Plus.

Optimale grip


De Polyflex Plus is een naadloos gevoerde nylon handschoen met een gecoate handpalm van schuimnitril. Deze geschuimde nitril palmcoating geeft de handpalm een noppenpatroon dat oliën en vloeistoffen wegleidt van het handschoenoppervlak. Hierdoor ben je, ook bij tastgevoelige taken in natte omstandigheden en bij het werken met lichte olie, altijd verzekerd van optimale grip.

Lange levensduur


De palmcoating geeft de grijze handschoenen bovendien een uitstekende schuringsweerstand en slijtvastheid; beide belangrijk voor de lange levensduur en de duurzaamheid van de handschoenen. Ze scoren dan ook maximaal op de eisen voor weerstand tegen schuren, scheuren en steken, zoals vastgelegd in de EN 388-norm.

Voering met perfecte pasvorm


Dankzij de nauwsluitende en ademende voering biedt de Polyflex Plus de handen veel beweeglijkheid en een hoge tastgevoeligheid bij het uitvoeren van allerlei soorten werk. De naadloos gebreide nylon voering loopt door tot in het elastische gebreide polsstuk. Dit geeft de handschoenen een perfecte pasvorm, houdt ze goed op hun plaats en zorgt dat je handen vrij blijven van stof en vuil.

Bij olie en vloeistoffen


Met zijn uitstekende schuringsweerstand en vloeistofafstotende eigenschappen is de Polyflex Plus de perfecte handschoenenkeuze bij werkzaamheden in omgevingen waar vloeistof of lichte olie aanwezig is, zoals bij steigerwerk en in de elektronica, de lichttechniek en de autotechniek.

Groot aantal maten


De Polyflex Plus-handschoenen zitten nauwsluitend om de handen en zijn daarom verkrijgbaar in een groot aantal maten.Algemeen
Code 691012
Merk Polyco
EAN 5010699521590
Materiaal Nylon
Maten en gewichten
Formaat L
Uiterlijk
Kleur Grijs
Design Polyflex

Merk Polyco

“Do the job better”, luidt de slogan van Polyco. Het van origine Engelse bedrijf is al meer dan vijfendertig jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van handschoenen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Veiliger werken
De productlijn van Polyco bestaat uit meer dan driehonderd soorten handschoenen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk en mensen helpen om hun werkzaamheden beter en veiliger uit te voeren. Voor iedere ‘job’ is een passende handschoen verkrijgbaar. Zo vind je in het assortiment onder andere chemisch bestendige handschoenen, schoonmaakhandschoenen, werkhandschoenen en snijbestendige handschoenen.

Onderzoekslaboratorium
Polyco vindt het belangrijk dat klanten altijd kunnen vertrouwen op de bescherming en de kracht van de handschoenen. In het eigen onderzoekslaboratorium test Polyco daarom uitvoerig de eigenschappen en controleren zij of de handschoenen voldoen aan Europese normen en richtlijnen. Geen detail blijft onderbelicht en alles wordt uitvoerig gedocumenteerd.

Certificaten
Polyco levert niet alleen de handschoenen, maar ook alle bijbehorende informatie en certificaten. Elke afnemer is verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook