Premium RVS reiniger ready to use


RVS-reiniger is een effectief reinigings- en onderhoudsmiddel voor roestvrij staal, kunststof en andere metalen. Het product reinigt en beschermt alle RVS-oppervlakken zoals vaatwassers, ketels, ovens en machines. Zorgt voor een mooie, langdurige glans en verlengt de levensduur van je roestvrij staal.

Eigenschappen


  • Voor grote en kleine oppervlakken
  • Reinigt en beschermt RVS
  • Zorgt voor een mooie glans
  • Eenvoudig te doseren

Gebruiksaanwijzing en doseringen


Grote oppervlakken: spray de reiniger op het te behandelen oppervlak en smeer uit met een schone, droge doek of poetspapier tot het voldoende is verdeeld.
Kleine oppervlakken: spray de reiniger op een schone, droge doek of poetspapier en breng aan tot het voldoende is verdeeld.

Technische eigenschappen


Kleur: transparant - lila
Geur: ongeparfumeerd
pH-waarde concentraat: n.v.t.

Verpakking


Fles: 500 ml sprayflacon
Doos: 12 x 500 ml

Veiligheid en opslag


Informatie over opslag, transport en veiligheid vind je in het veiligheidsinformatieblad in tabblad Downloads.


Maten en gewichten
Code 509330
Merk Qleaniq®
EAN 8714215032191
Inhoud (ml) 500
Uiterlijk
Kleur Lila
Uitvoering
Geur Ongeparfumeerd

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook