Presentatiedisplay, MDF, A4, 31.5x22.5cm


Presenteer je menu in stijl op zo’n mooi clipboard van stevig MDF.

Ideale presentatiedisplay
Wisselt je keuken regelmatig van menu? Dan is dit clipboard op A4-formaat een ideale presentatiedisplay om je gasten te laten zien wat er vandaag op de kaart staat.

Notities en tekeningen
Ook op kantoor en bij vergaderingen is dit multifunctionele klembord onmisbaar. Gebruik het om documenten vast te klikken, notities te maken bij een overleg, een planning of checklist bij te houden of om tekeningen te maken.

Blijft lang mooi
Het clipboard is gemaakt van stevig MDF dat tegen een stootje kan en lang mooi blijft. De verchroomde papierhouder houdt je menu of andere papieren goed op zijn plaats en geeft je presentatie een luxueuze uitstraling.Algemeen
Code 820166
Merk Neutraal
EAN 8714215086156
Materiaal MDF
Maten en gewichten
Dikte (mm) 3
Formaat A4
Breedte (cm) 22.5
Lengte (cm) 31.5
Uiterlijk
Afwerking Verchroomde houder

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie