op=op

Qleaniq® Handdoek,


Code
681812
Besteleenheid
1

€ 24,10 € 19,95 /doos @ 480 stuks Excl. btw

Op voorraad
86 producten

Deel dit product

Vul je Qleaniq®-dispenser voor vochtige handdoeken met deze verzorgende vochtige doekjes.

Wassen zonder water


Zonder water en zeep je handen wassen? Op sommige locaties is geen wasbak of kraan voorhanden en soms is het ook gewoon prettiger om je handen of huid schoon te maken met een vochtige handdoek.

Huidverzorgend


Deze vochtige doeken verwijderen al het vuil zonder gebruik van water of zeep. De huid wordt daarbij meteen verzorgd en gehydrateerd. Na het schoonmaken is het niet nodig om je handen na te drogen. Bacterierijke elementen zoals water, wasbak en onhygiënische droogsystemen zijn bij het gebruik van deze doekjes dus overbodig.

Vrij van alcohol


De vochtige handdoeken zijn dermatologisch getest en goedgekeurd volgens de Europese standaarden EN 13727 en EN 1499 voor reiniging en desinfectie. Ze zijn volledig vrij van parfum, parabenen en alcohol.


Code 681812
Merk Qleaniq®
EAN 8714215043937

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook