op=op

Qleaniq® Handdoekdispenser, Staal, 245x277x310mm,


Code
509457
Besteleenheid
1

€ 229,00 € 150,00 /stuk Excl. btw

Op voorraad
3 producten

Deel dit product

Deze mooie rvs-dispenser is ideaal voor het aanbieden van vochtige handdoeken.

Wassen zonder water


Op sommige locaties is geen wasbak of kraan voorhanden en soms is het ook gewoon prettiger om je handen of huid schoon te maken met een vochtige handdoek. Met deze praktische dispenser kun je je gasten overal vochtige handdoekjes aanbieden. Zo kunnen zij hygiënisch hun handen wassen zonder water en zeep.

Sterk en mooi


De doekendispenser is gemaakt van zeer sterk rvs dat je eenvoudig kunt schoonhouden. Met zijn mooie design ook nog eens een echte aanwinst voor je keuken of toiletruimte!

Eenvoudig in gebruik


Je opent de houder heel gemakkelijk met je ellenboog of hand, waarna je de vochtige handdoekjes een voor een uit de dispenser kunt pakken. Sluiten doet hij automatisch. Het navullen van de voorraad vochtige doekjes in de dispenser is zó gebeurd.

Makkelijk monteren


De hygiënische houder werkt zonder water- en elektriciteitsaansluiting en is gemakkelijk aan de wand te monteren. Vul de dispenser met vochtige handdoekjes en sluit deze af met de bijbehorende dispensersleutel. Een montageset (schroeven en pluggen) voor wandbevestiging wordt standaard meegeleverd.Algemeen
Code 509457
Merk Qleaniq®
EAN 8714215043920
Materiaal Staal
Maten en gewichten
Breedte (mm) 277
Hoogte (mm) 245
Lengte (mm) 310
Uitvoering
Variant Handdoekdispenser

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook