Qleaniq® Handgreep, geel


Code
12-29901-4
Besteleenheid
1


8 uitvoeringen

€ 5,78 /Stuk Excl. btw

Op voorraad
150 producten

Deel dit product

Zo efficiënt was hygiënisch en voedselveilig reinigen nog nooit!

Voor handtrekker en buizenborstel
Deze losse handgrepen zijn geschikt voor de hygiënische handtrekkers met een breedte van 30cm. Ze worden ook veel gebruikt met de vloertrekkers van 40cm breed, zodat je hiermee als brede handtrekker een werktafel of sanitaire ruimte in slechts enkele ‘halen’ kunt droogtrekken. De greepjes passen tevens in de buizenborstels voor het reinigen van leidingen of buizen.

Handgreep uit één stuk
De multifunctionele handgreep is gemaakt van 100% kunststof uit één stuk en heeft dus geen gaten of kieren waarin zich voedsel en bacteriën kunnen verzamelen. Voor effectief schoonmaken schroef je de handgreep eenvoudig op een trekker of borstel in dezelfde kleur. Deze hygiënische handgreep mag bovendien tot een temperatuur van 120 graden Celsius in de vaatwasser worden gereinigd.

Ideaal voor de voedingsbranche
De handtrekkers, vloertrekkers, buizenborstels en handgrepen zijn ideale hygiënische reinigingshulpmiddelen in ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt. De materialen worden veel gebruikt door voedselproducenten en voedselverwerkers zoals fabrieken, keukens en restaurants, bakkers, slagers, groenteboeren en andere winkels.

Ook als complete set
De hygiënische handtrekkers, vloertrekkers en buizenborstels zijn in diverse kleuren verkrijgbaar als losse onderdelen of als complete set. Je vindt bij ons tevens een groot assortiment vloertrekkers in verschillende maten.

Zorgeloos voldoen aan HACCP-eisen
Hygiënisch schoonmaken zonder zorgen? De producten in de Qleaniq-borstelwerkserie zijn verkrijgbaar in maximaal tien verschillende kleuren. Dankzij deze slimme kleurenmethode werk je systematisch en hygiënisch en voldoe je eenvoudig aan de HACCP-normen en andere eisen voor voedselveiligheid. Hou het niet bij enkele losse borstelproducten; kies voor het complete systeem van Qleaniq.

Hygiënisch werken via kleuren
Door iedere productgroep, zone of werkruimte in je fabriek of bedrijf zijn eigen kleur te geven, ziet iedereen onmiddellijk bij welke afdeling of productgroep de schoonmaakmaterialen horen. Dit schept duidelijkheid, vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid en voorkomt kruisbesmetting met bacteriën of allergenen. De betekenis van de kleuren binnen je bedrijf kun je zelf bepalen. Neem voor advies op maat gerust contact met ons op.

Gemaakt voor een lange levensduur
Zorg dat je professionele schoonmaakmaterialen van Qleaniq lang meegaan. Hang borstels en toebehoren voor een langere levensduur efficiënt op aan ons speciaal ontworpen slimme ophangsysteem. De materialen en ophangrails hebben dezelfde kleuren, wat stimuleert om ze op de juiste plek op te bergen. Alles is gemakkelijk terug te vinden en droogt snel en hygiënisch. De vezels worden niet platgedrukt en je borstelwerk gaat vijf tot tien keer langer mee dan gewone schoonmaakproducten.Maten en gewichten
Code 12-29901-4
Merk Qleaniq®
Lengte (mm) 175
Uiterlijk
Kleur Geel

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie