Qleaniq interieurreiniger concentrate


Interieurreiniger

is een neutrale reiniger voor uiteenlopende toepassingen. De vloeistof reinigt en ontvet perfect alle waterbestendige materialen zoals hout, bureaus, deuren, kasten en vensterbanken. De reiniger is zeer zuinig in gebruik en gemakkelijk te doseren. Als oplossing te gebruiken in een sprayflacon of emmer.

Eigenschappen

  • Reinigt en ontvet
  • Zuinig in gebruik
  • Eenvoudig te doseren
  • Voor sprayen en soppen

Gebruiksaanwijzing en dosering


Spraymethode: doseer 10 ml interieurreiniger in een met maximaal 500 ml koud water gevulde sprayflacon. Spray de reinigingsoplossing op een microvezeldoek of rechtstreeks op het oppervlak en reinig het. Sprayflacon dagelijks legen.
Sopmethode: meng in een emmer per liter lauwwarm water 10 ml interieurreiniger bij normale vervuiling en tot maximaal 50 ml bij zwaardere vervuiling. Dompel de werkdoek of spons goed onder in de reinigingsoplossing, wring uit tot deze klamvochtig is en reinig hiermee het interieur.

Technische eigenschappen


Kleur: blauw
Geur: aangenaam geparfumeerd
pH-waarde concentraat: 10

Verpakking


Fles: 1000 ml doseerfles
Doos: 12 x 1000 ml

Veiligheid en opslag


Informatie over opslag, transport en veiligheid vind je in het veiligheidsinformatieblad in tabblad Downloads.


Maten en gewichten
Code 509332
Merk Qleaniq®
EAN 8714215032214
Inhoud (ml) 1000
Uiterlijk
Kleur Blauw
Uitvoering
Geur Geparfumeerd
pH-waarde 10

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 41,95/doos @ 3000 stuks