Qleaniq keukenreiniger professioneel


Code
509325
Besteleenheid
1

€ 6,70 /fles Excl. btw

Op voorraad
209 producten

Deel dit product

Keukenreiniger Professioneel is een geconcentreerde, sterk alkalische, ongeparfumeerde universele reiniger voor het verwijderen van diverse zwaardere vervuilingen van alle alkalibestendige oppervlakken. Gebruik de reiniger voor het verwijderen van hardnekkig vuil door onder andere eiwitten, oliën en vetten op installaties, wanden, vloeren, werkbladen, afzuigkappen, et cetera. De reiniger is geschikt voor zowel dagelijks als periodiek gebruik.

Eigenschappen


  • Professionele reiniger
  • Sterk alkalisch
  • Verwijdert hardnekkig vuil
  • Voor keukens en vloeren

Gebruiksaanwijzing en dosering


Keuken dagelijks: meng in een emmer per liter lauwwarm water 50 tot 100 ml keukenreiniger, afhankelijk van de vervuiling.
Keuken periodiek: doseer minimaal 100 ml keukenreiniger per liter lauwwarm water.
Vloeren: meng per liter lauw water 25 ml keukenreiniger bij normale vervuiling en tot maximaal 50 ml bij zwaardere vervuiling.

Technische eigenschappen


Kleur: oranje
Geur: ongeparfumeerd
pH-waarde concentraat: 9,0

Verpakking


Fles: 1000 ml doseerfles
Doos: 12 x 1000 ml

Veiligheid en opslag


Informatie over opslag, transport en veiligheid vind je in het veiligheidsinformatieblad in tabblad Downloads.


Uiterlijk
Code 509325
Merk Qleaniq®
EAN 8714215032146
Kleur Oranje
Uitvoering
Uitvoering Doseerfles
Geur Ongeparfumeerd
pH-waarde 9
Verpakking
Aantal per pallet 360

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook