Qleaniq® Ophangrail, eindstop, paars


Code
12-15153-8
Besteleenheid
1


8 uitvoeringen

€ 12,19 /Stuk Excl. btw

Op voorraad
150 producten

Deel dit product

Hang je borstelwerk efficiënt en overzichtelijk aan dit slimme ophangsysteem.

Ideaal voor de voedingsbranche
Deze ophangrail is ideaal voor het netjes opbergen van al je Qleaniq-borstelwerk en toebehoren. Het slimme ophangsysteem is een uitkomst voor voedselproducenten en voedselverwerkers zoals fabrieken, keukens en restaurants, bakkers, slagers en andere winkels.

Stel zelf je systeem samen
De ophangrails zijn verkrijgbaar met einddoppen in alle kleuren en in breedtes van 30, 50 en 90 cm. Door de rails naar behoefte te voorzien van kleine en grote klemmen en ophanghaakjes, stel je zelf eenvoudig je eigen ophangsysteem samen.

Klemmen en haakjes
Kies ophangrails in de maten die nodig zijn voor de beschikbare ruimtes en het aantal borstels en andere materialen. Vul ze met de benodigde klemmen en ophanghaakjes. Aan de kleine klemmen hang je stelen van vegers, vloertrekkers en handtrekkers. De grote klemmen gebruik je voor een schop. Ander toebehoren zoals een emmer, veger en blik, handveger of afwasborstel hang je aan een haakje.

Gemakkelijk ophangen
Alle rails, steelklemmen en ophanghaakjes zijn los leverbaar. Met de bijgeleverde schroeven en pluggen hang je de ophangrail gemakkelijk aan de wand.

Zorgeloos voldoen aan HACCP-eisen
Hygiënisch schoonmaken zonder zorgen? De producten in de Qleaniq-borstelwerkserie zijn verkrijgbaar in maximaal tien verschillende kleuren. Dankzij deze slimme kleurenmethode werk je systematisch en hygiënisch en voldoe je eenvoudig aan de HACCP-normen en andere eisen voor voedselveiligheid. Hou het niet bij enkele losse borstelproducten; kies voor het complete systeem van Qleaniq.

Hygiënisch werken via kleuren
Door iedere productgroep, zone of werkruimte in je fabriek of bedrijf zijn eigen kleur te geven, ziet iedereen onmiddellijk bij welke afdeling of productgroep de schoonmaakmaterialen horen. Dit schept duidelijkheid, vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid en voorkomt kruisbesmetting met bacteriën of allergenen. De betekenis van de kleuren binnen je bedrijf kun je zelf bepalen. Neem voor advies op maat gerust contact met ons op.

Gemaakt voor een lange levensduur
Zorg dat je professionele schoonmaakmaterialen van Qleaniq lang meegaan. Hang borstels en toebehoren voor een langere levensduur efficiënt op aan ons speciaal ontworpen slimme ophangsysteem. De materialen en ophangrails hebben dezelfde kleuren, wat stimuleert om ze op de juiste plek op te bergen. Alles is gemakkelijk terug te vinden en droogt snel en hygiënisch. De vezels worden niet platgedrukt en je borstelwerk gaat vijf tot tien keer langer mee dan gewone schoonmaakproducten.Algemeen
Code 12-15153-8
Merk Qleaniq®
Uitvoering Eindstop
Maten en gewichten
Lengte (mm) 900
Uiterlijk
Kleur Paars

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie