Qleaniq® Schrobber, hoekschrobber, blauw


Code
12-20155-2
Besteleenheid
1


8 uitvoeringen

€ 21,18 /Stuk Excl. btw

Op voorraad
150 producten

Deel dit product

Zo efficiënt was het schoonschrobben van harde oppervlakken nog nooit!

Schoon tot in de hoeken
Met hun mediumharde vezels zijn deze grote, multifunctionele hoekschrobbers ideaal voor het effectief verwijderen van hardnekkig vuil van harde oppervlakken zoals vloeren, muren en boten. De robuuste hoog-laagschrobbers hebben een ovale vorm met lange vezels die aan de randen uitsteken, zodat je ook de moeilijk bereikbare hoeken en randen gemakkelijk kunt schoonschrobben.

Perfecte krachtpatser
De schrobborstels zijn bedoeld voor nat gebruik en mogen tot een temperatuur van 134 graden Celsius worden gereinigd in een vaatwasser of autoclaaf. Dankzij de perfecte stand van de vezels en de steel maakt deze krachtpatser je fabrieksvloeren, wanden, productieruimtes, houten tuinvlonders en teakhouten botendekken moeiteloos blinkend schoon.

Gecertificeerd voor de voedingsbranche
Deze stevige kunststof hoekschrobber voldoet aan de hoogste eisen voor de voedingsindustrie en is daardoor ideaal voor het hygiënisch schoonboenen van ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt. Doordat de vezels met roestvrije rvs-krammen in de schrobber zijn verankerd, kunnen ze niet in de voeding terechtkomen.

Niet voor autolak en spinraggen
De hoekschrobber is niet geschikt voor het reinigen van auto’s; de mediumharde vezels kunnen krassen op de lak veroorzaken. Kies voor het schoonmaken van auto’s en andere kwetsbare oppervlakken liever voor een zachte tankborstel met gespleten vezel. Ook voor het verwijderen van spinrag raden wij een tankborstel aan.

Kies een ergonomische steel
Gebruik deze stevige schrobbers bij voorkeur in combinatie met de supersterke aluminium steel met ergonomische handgreep. Of kies voor de lichtere, hygiënische, ergonomische steel die uit één stuk is gemaakt van kunststof. De stelen zijn gemakkelijk op de schrobber te schroeven.

Zo bepaal je de juiste steellengte
Schrobben kan belastend zijn voor de rug. Het is daarom belangrijk een steel te kiezen die past bij je lichaamslengte. Een steel die ongeveer tot je kin reikt geeft de minste fysieke belasting en is dus de beste keuze voor je gezondheid.


Diverse kleuren
De hoekschrobbers of hoog-laagschrobbers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Zorgeloos voldoen aan HACCP-eisen
Hygiënisch schoonmaken zonder zorgen? De producten in de Qleaniq-borstelwerkserie zijn verkrijgbaar in maximaal tien verschillende kleuren. Dankzij deze slimme kleurenmethode werk je systematisch en hygiënisch en voldoe je eenvoudig aan de HACCP-normen en andere eisen voor voedselveiligheid. Hou het niet bij enkele losse borstelproducten; kies voor het complete systeem van Qleaniq.

Hygiënisch werken via kleuren
Door iedere productgroep, zone of werkruimte in je fabriek of bedrijf zijn eigen kleur te geven, ziet iedereen onmiddellijk bij welke afdeling of productgroep de schoonmaakmaterialen horen. Dit schept duidelijkheid, vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid en voorkomt kruisbesmetting met bacteriën of allergenen. De betekenis van de kleuren binnen je bedrijf kun je zelf bepalen. Neem voor advies op maat gerust contact met ons op.

Gemaakt voor een lange levensduur
Zorg dat je professionele schoonmaakmaterialen van Qleaniq lang meegaan. Hang borstels en toebehoren voor een langere levensduur efficiënt op aan ons speciaal ontworpen slimme ophangsysteem. De materialen en ophangrails hebben dezelfde kleuren, wat stimuleert om ze op de juiste plek op te bergen. Alles is gemakkelijk terug te vinden en droogt snel en hygiënisch. De vezels worden niet platgedrukt en je borstelwerk gaat vijf tot tien keer langer mee dan gewone schoonmaakproducten.Algemeen
Code 12-20155-2
Merk Qleaniq®
Variant Hoekschrobber
Uitvoering Medium
Maten en gewichten
Hoogte (mm) 45
Breedte (mm) 110
Lengte (mm) 285
Uiterlijk
Kleur Blauw

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie