Qleaniq® Schuurpad, medium, groen


Code
12-15122
Besteleenheid
1


5 uitvoeringen

€ 2,60 /Stuk Excl. btw

Op voorraad
150 producten

Deel dit product

Zo efficiënt was het hygiënisch en voedselveilig reinigen met een schuurpad nog nooit!

Mediumharde schuurpad
Schoonmaken met een schuurpad is ideaal voor oppervlakken die abrasief oftewel schurend gereinigd moeten worden. Deze mediumharde groene schuurpads passen perfect op onze innovatieve vloerpadhouders in steelmodel en schuurpadhouders in handmodel.

Stevige grip op de schuurpad
Het unieke ontwerp van de schuurpadhouders geeft je stevige grip op de schuurpad, waardoor je ook in de moeilijker te bereiken hoeken moeiteloos kunt schoonmaken. De schuurpad is met een eenvoudig en tegelijkertijd ingenieus systeem in de padhouder vast te duwen.

Geschikt voor de voedingsbranche
Deze schuurpads voldoen aan alle eisen voor de voedingssector en worden dan ook veel gebruikt voor het schoonschuren van allerlei oppervlakken in de voedingsindustrie. Je mag de schuurpads tot een temperatuur van 120 graden Celsius in een vaatwasser reinigen.

Reinigen met de handpadhouder
Voor het schoonschuren van kleinere oppervlakken zoals bakplaten en barbecues en bij hardnekkige werkbankvervuiling is de schuurpadhouder in handmodel ideaal. Bij deze handpadhouder kun je je hele gewicht gebruiken om druk uit te oefenen op het te reinigen oppervlak.

Reinigen met de vloerpadhouder
Voor het schoonschuren van grote oppervlakken zoals vloeren en muren is de schuurpadhouder in steelmodel verkrijgbaar. In combinatie met een ergonomische, uitschuifbare telescoopsteel kun je met deze schuurpadhouder tot wel vijf meter hoogte schoonmaken. De stelen zijn gemakkelijk op de padhouder te schroeven.

Zachte en grove schuurpads
Deze schuurpads zijn onderdeel van een serie schuurpads met verschillende schuurvermogens: extra zacht (voor polijsten), mediumzacht, medium, mediumhard (het meest gebruikt) en hard/grof. Ieder type schuurpad is herkenbaar aan zijn eigen kleur.

Zorgeloos voldoen aan HACCP-eisen
Hygiënisch schoonmaken zonder zorgen? De producten in de Qleaniq-borstelwerkserie zijn verkrijgbaar in maximaal tien verschillende kleuren. Dankzij deze slimme kleurenmethode werk je systematisch en hygiënisch en voldoe je eenvoudig aan de HACCP-normen en andere eisen voor voedselveiligheid. Hou het niet bij enkele losse borstelproducten; kies voor het complete systeem van Qleaniq.

Hygiënisch werken via kleuren
Door iedere productgroep, zone of werkruimte in je fabriek of bedrijf zijn eigen kleur te geven, ziet iedereen onmiddellijk bij welke afdeling of productgroep de schoonmaakmaterialen horen. Dit schept duidelijkheid, vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid en voorkomt kruisbesmetting met bacteriën of allergenen. De betekenis van de kleuren binnen je bedrijf kun je zelf bepalen. Neem voor advies op maat gerust contact met ons op.

Gemaakt voor een lange levensduur
Zorg dat je professionele schoonmaakmaterialen van Qleaniq lang meegaan. Hang borstels en toebehoren voor een langere levensduur efficiënt op aan ons speciaal ontworpen slimme ophangsysteem. De materialen en ophangrails hebben dezelfde kleuren, wat stimuleert om ze op de juiste plek op te bergen. Alles is gemakkelijk terug te vinden en droogt snel en hygiënisch. De vezels worden niet platgedrukt en je borstelwerk gaat vijf tot tien keer langer mee dan gewone schoonmaakproducten.Algemeen
Code 12-15122
Merk Qleaniq®
Uitvoering Medium
Maten en gewichten
Hoogte (mm) 25
Breedte (mm) 120
Lengte (mm) 250
Uiterlijk
Kleur Groen

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 3,95/pak @ 12 stuks
€ 3,95/pak @ 12 stuks
€ 3,95/pak @ 12 stuks