Qleaniq® Schuursponsje, geel


Stevige schuurspons met zachte handgreep voor allerlei grote en kleine schoonmaakklusjes.

Voor elke vervuiling


Deze zachte schuurspons met witte schuurpad is zeer prettig voor het snel en efficiënt verwijderen van aangehecht vuil. Ze zijn geschikt voor elke vervuiling en tevens ideaal bij allerlei huishoudelijke schoonmaakkarweitjes, zoals de afwas.

Speciale vorm


De scheurvaste sponsjes hebben een robuuste witte schuurpad. Dankzij de speciale vorm past de spons gemakkelijk in je hand en worden je nagels en vingers beschermd. Gebruik ze alleen voor het reinigen van niet-gevoelige oppervlakken.

Geel voor keukens


De gele kleur voor keukens en desinfectie maakt deze schuurspons perfect op te nemen in een HACCP-kleurensysteem. De sponzen zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren.


Uiterlijk
Code 693342
Merk Qleaniq®
EAN 8714215034560
Kleur Geel
Uitvoering
Variant Schuurspons
Verpakking
Aantal per pallet 300

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 37,95/doos @ 180 stuks
€ 4,95/zak à 100 stuks
actie
€ 2,50/pak @ 100 stuks