Qleaniq® tankborstel, medium, 200x120mm, geel


Code
12-27134-4
Besteleenheid
1


5 uitvoeringen

€ 14,78 /Stuk Excl. btw

Op voorraad
150 producten

Deel dit product

Zo efficiënt was het hygiënisch en voedselveilig reinigen met een tankborstel nog nooit!

Medium tankborstel voor milde vervuiling


Maak je plafonds, muren, hoeken en randen, tanks en vrachtwagens snel en effectief schoon met deze tankborstel met mediumharde vezels. De borstel is ideaal voor het verwijderen van milde vervuiling in bijvoorbeeld koelcellen. Hij kan zowel nat als droog worden gebruikt en is tot een temperatuur van 134 graden Celsius te reinigen in een vaatwasser of autoclaaf.

Geschikt voor de voedingsbranche


Deze tankborstels voldoen aan alle eisen voor de voedingsindustrie. Doordat de vezels met roestvrije rvs-krammen zijn verankerd in de borstel, kunnen ze niet in voeding terechtkomen. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor het hygiënisch schoonboenen van ruimtes bij voedselproducenten en voedselverwerkers in de vlees-, vis- en groentesector, zoals fabriekshallen, productieruimtes, restaurants en winkels.

Kies een telescoopsteel


Gebruik deze tankborstel bij voorkeur in combinatie met onze supersterke aluminium telescoopsteel. Deze ergonomische steel is uitschuifbaar tot een lengte van drie meter, waardoor je tot wel vijf meter hoogte kunt schoonmaken. De stelen zijn gemakkelijk op de schrobber te schroeven.

Zo bepaal je de juiste steellengte


Schrobben kan belastend zijn voor de rug. Het is daarom belangrijk een steel te kiezen die past bij je lichaamslengte. Een steel die ongeveer tot je kin reikt geeft de minste fysieke belasting en is dus de beste keuze voor je gezondheid.


Diverse uitvoeringen


De tankborstels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en met diverse vezeldiktes oftewel hardheden. De zachte borstel met gespleten vezel is ideaal voor het reinigen van kwetsbare oppervlakken en wordt ook veel gebruikt als ragebol of spinragger. Gebruik een borstel met mediumharde of harde vezels bij het verwijderen van milde of hardnekkige vervuiling.

Zorgeloos voldoen aan HACCP-eisen


Hygiënisch schoonmaken zonder zorgen? De producten in de Qleaniq-borstelwerkserie zijn verkrijgbaar in maximaal tien verschillende kleuren. Dankzij deze slimme kleurenmethode werk je systematisch en hygiënisch en voldoe je eenvoudig aan de HACCP-normen en andere eisen voor voedselveiligheid. Hou het niet bij enkele losse borstelproducten; kies voor het complete systeem van Qleaniq.

Hygiënisch werken via kleuren


Door iedere productgroep, zone of werkruimte in je fabriek of bedrijf zijn eigen kleur te geven, ziet iedereen onmiddellijk bij welke afdeling of productgroep de schoonmaakmaterialen horen. Dit schept duidelijkheid, vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid en voorkomt kruisbesmetting met bacteriën of allergenen. De betekenis van de kleuren binnen je bedrijf kun je zelf bepalen. Neem voor advies op maat gerust contact met ons op.

Gemaakt voor een lange levensduur


Zorg dat je professionele schoonmaakmaterialen van Qleaniq lang meegaan. Hang borstels en toebehoren voor een langere levensduur efficiënt op aan ons speciaal ontworpen slimme ophangsysteem. De materialen en ophangrails hebben dezelfde kleuren, wat stimuleert om ze op de juiste plek op te bergen. Alles is gemakkelijk terug te vinden en droogt snel en hygiënisch. De vezels worden niet platgedrukt en je borstelwerk gaat vijf tot tien keer langer mee dan gewone schoonmaakproducten.Maten en gewichten
Code 12-27134-4
Merk Qleaniq®
Hoogte (mm) 35
Breedte (mm) 120
Lengte (mm) 200
Uiterlijk
Kleur Geel
Uitvoering
Variant Tankborstel
Uitvoering Medium

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook