Qleaniq® Veger, combiveger, hard en zacht, 400x50mm, blauw


Productcode
12-21176-2
Besteleenheid
6
Merk
Qleaniq®

€ 24,21 /Stuk
€ 29,29 incl. BTW

Op voorraad
150 producten

Zo efficiënt was hygiënisch en voedselveilig schoonvegen nog nooit!

Zacht en hard gecombineerd in één veger
Deze revolutionaire combivegers zijn voorzien van twee soorten vezels: met de harde, zwarte vezel veeg je het vuil gemakkelijk los en met de zachte, gekleurde vezel veeg je het vuil vervolgens bij elkaar. Zo ben je sneller klaar en heb je voor je veegklus maar één veger nodig.

Ideaal voor de voedingsbranche
De slimme combiveger kan bijna alles aan en is ideaal voor het hygiënisch schoonvegen van ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt. Gebruik de combiveger voor het schoonvegen van je fabrieksvloer, productieruimte of winkelruimte.

Geen kans op vezels in de voeding
Doordat de vezels van deze borstel zijn verankerd in de veger, kunnen ze niet in de voeding terechtkomen. De combiveger wordt daarom veel gebruikt door voedselproducenten en voedselverwerkers zoals fabrieken, keukens en restaurants, bakkers, slagers en andere winkels.

Kies je eigen steel
Voor de combivegers zijn diverse gekleurde stelen verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen zoals glasfiber, aluminium en kunststof. Bij de meeste stelen kun je kiezen uit een standaard handgreep of een ergonomische handgreep. De stelen zijn gemakkelijk op de veger te schroeven.

Zo bepaal je de juiste steellengte
Vegen en trekken kan belastend zijn voor de rug. Het is daarom belangrijk een steel te kiezen die past bij je lichaamslengte. Een steel die ongeveer tot je kin reikt geeft de minste fysieke belasting en is dus de beste keuze voor je gezondheid.


In twee breedtes
De combivegers zijn verkrijgbaar in 40 en 60 cm breed en in diverse kleuren. De smalle veger is ideaal voor kleinere oppervlakken en ruimtes met veel machines en andere obstakels. Gebruik de brede veger in grotere ruimtes met weinig obstakels.

Zorgeloos voldoen aan HACCP-eisen
Hygiënisch schoonmaken zonder zorgen? De producten in de Qleaniq-borstelwerkserie zijn verkrijgbaar in maximaal tien verschillende kleuren. Dankzij deze slimme kleurenmethode werk je systematisch en hygiënisch en voldoe je eenvoudig aan de HACCP-normen en andere eisen voor voedselveiligheid. Hou het niet bij enkele losse borstelproducten; kies voor het complete systeem van Qleaniq.

Hygiënisch werken via kleuren
Door iedere productgroep, zone of werkruimte in je fabriek of bedrijf zijn eigen kleur te geven, ziet iedereen onmiddellijk bij welke afdeling of productgroep de schoonmaakmaterialen horen. Dit schept duidelijkheid, vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid en voorkomt kruisbesmetting met bacteriën of allergenen. De betekenis van de kleuren binnen je bedrijf kun je zelf bepalen. Neem voor advies op maat gerust contact met ons op.

Gemaakt voor een lange levensduur
Zorg dat je professionele schoonmaakmaterialen van Qleaniq lang meegaan. Hang je borstels en toebehoren efficiënt op aan ons slimme ophangsysteem. De ophangrails zijn herkenbaar aan dezelfde kleuren als de materialen en stimuleren om ze op de juiste plek op te bergen. Alles is gemakkelijk terug te vinden, de borstels drogen sneller en je borstelwerk gaat vijf tot tien keer langer mee dan gewone schoonmaakproducten.Algemeen
Productcode 12-21176-2
Merk Qleaniq®
Variant Combiveger
Uitvoering Hard en zacht
Maten en gewichten
Hoogte (mm) 55
Breedte (mm) 50
Lengte (mm) 400
Uiterlijk
Kleur Blauw

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie