Qleaniq WC ontkalker ready to use


WC-ontkalker

is een gebruiksklaar, fris geparfumeerd, ingedikt zuur product voor het periodiek reinigen van de hele toiletgroep. De ontkalker verwijdert snel en doeltreffend hardnekkig en aangekoekt vuil, urinesteen en kalkafzetting uit toiletten, urinoirs en wasbakken en van kranen en douchekoppen.

Eigenschappen

  • Sterke reinigingskracht
  • Blijft goed aan de zijkant van de toiletpot hangen
  • Geeft sanitair een fris, schoon en glanzend aanzien

Gebruiksaanwijzing en dosering


Toilet: breng de ontkalker goed aan onder de rand van het toilet. Bij hardnekkige aanslag de ontkalker eerst inborstelen met een toiletborstel. Laat circa 15 minuten inwerken en spoel na met schoon water.
Overige toepassingen: test eerst de ondergrond op zuurbestendigheid. Gebruik een dosering van 20 ml per liter water. Verhoog de dosering bij zwaardere vervuiling tot onverdund.

Technische eigenschappen


Kleur: rood
Geur: aangenaam geparfumeerd
pH-waarde concentraat: 1,0

Verpakking


Fles: 750 ml
Doos: 12 x 750 ml

Veiligheid en opslag


Informatie over opslag, transport en veiligheid vind je in het veiligheidsinformatieblad in tabblad Downloads.


Maten en gewichten
Code 509335
Merk Qleaniq®
EAN 8714215032320
Inhoud (ml) 750
Uiterlijk
Kleur Rood
Uitvoering
Geur Geparfumeerd
pH-waarde 1
Verpakking
Aantal per pallet 624

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook