Qleaniq® wormhuisborstel, medium, 140x115mm, 105mm, groen


Code
12-27152-5
Besteleenheid
1


6 uitvoeringen

€ 16,48 /Stuk Excl. btwDeel dit product

Zo efficiënt was het hygiënisch en voedselveilig inwendig reinigen van buizen en pijpen nog nooit!

Hardnekkige vervuiling verwijderen


Met hun mediumharde vezels zijn deze veelzijdige buizen- of pijpenreinigers ideaal voor het effectief losschrobben van hardnekkige vervuiling aan de binnenzijde van buizen, leidingen, afvoeren, putten en sleuven. De buizenborstel wordt onder de naam wormhuisborstel ook veel gebruikt voor het inwendig reinigen van gehaktmolens en andere voedselverwerkende machines.

Geschikt voor de voedingsbranche


De stevige kunststof borstels voldoen aan alle eisen voor de voedingsindustrie. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor het hygiënisch schoonschrobben van materialen voor de verwerking van voedsel en voor gebruik in ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt, zoals fabriekshallen, productieruimtes, restaurants en winkels in de vlees-, vis- en groentesector.

Vaatwasserbestendig


Doordat de rondom geplaatste vezels met roestvrije rvs-krammen in de reinigingsborstels zijn verankerd, kunnen ze niet in voeding terechtkomen. De ronde borstelkoppen kunnen zowel nat als droog worden gebruikt en zijn tot een temperatuur van 134 graden Celsius te reinigen in een vaatwasser of autoclaaf.

Met handgreep of steel


Gebruik de borstelkoppen, afhankelijk van het te reinigen voorwerp, met een losse handgreep of steel. Kies bij voorkeur een supersterke aluminium steel met ergonomische handgreep. Of gebruik de telescoopsteel die uitschuifbaar is tot een lengte van drie meter, waardoor je tot wel vijf meter hoogte kunt schoonmaken. De handgrepen en stelen zijn los verkrijgbaar en gemakkelijk op de reinigingsborstels te schroeven.

Zo bepaal je de juiste steellengte


Schoonschrobben kan belastend zijn voor de rug. Het is daarom belangrijk een steel te kiezen die past bij je lichaamslengte. Een steel die ongeveer tot je kin reikt geeft de minste fysieke belasting en is dus de beste keuze voor je gezondheid.


Diverse uitvoeringen


Deze buizenreinigers of wormhuisborstels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en met verschillende diameters (de dikte van de borstelkop). Stem de diameter van de pijpenreiniger altijd goed af op de doorsnede van het te reinigen object, zodat je ook op moeilijke plaatsen snel en effectief kunt schoonschrobben. Voor de buitenzijde van ronde leidingen of buizen is een uitwendige buizenborstel verkrijgbaar.

Zorgeloos voldoen aan HACCP-eisen


Hygiënisch schoonmaken zonder zorgen? De producten in de Qleaniq-borstelwerkserie zijn verkrijgbaar in maximaal tien verschillende kleuren. Dankzij deze slimme kleurenmethode werk je systematisch en hygiënisch en voldoe je eenvoudig aan de HACCP-normen en andere eisen voor voedselveiligheid. Hou het niet bij enkele losse borstelproducten; kies voor het complete systeem van Qleaniq.

Hygiënisch werken via kleuren


Door iedere productgroep, zone of werkruimte in je fabriek of bedrijf zijn eigen kleur te geven, ziet iedereen onmiddellijk bij welke afdeling of productgroep de schoonmaakmaterialen horen. Dit schept duidelijkheid, vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid en voorkomt kruisbesmetting met bacteriën of allergenen. De betekenis van de kleuren binnen je bedrijf kun je zelf bepalen. Neem voor advies op maat gerust contact met ons op.

Gemaakt voor een lange levensduur


Zorg dat je professionele schoonmaakmaterialen van Qleaniq lang meegaan. Hang borstels en toebehoren voor een langere levensduur efficiënt op aan ons speciaal ontworpen slimme ophangsysteem. De materialen en ophangrails hebben dezelfde kleuren, wat stimuleert om ze op de juiste plek op te bergen. Alles is gemakkelijk terug te vinden en droogt snel en hygiënisch. De vezels worden niet platgedrukt en je borstelwerk gaat vijf tot tien keer langer mee dan gewone schoonmaakproducten.Maten en gewichten
Code 12-27152-5
Merk Qleaniq®
Hoogte (mm) 30
Breedte (mm) 115
Diameter (mm) 105
Lengte (mm) 140
Uiterlijk
Kleur Groen
Uitvoering
Variant Wormhuisborstel
Uitvoering Medium

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook