Qleaniq® Afvalzak, 120l, 70x110cm, 50my, blauw


Code
153703
Besteleenheid
1

€ 8,95 /krimp à 2 st Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?Wordt verwacht
15-7-2020 (week 29)
Verwachte aantal
100

Deel dit product

Restafval verzamelen doe je in zo’n stevige afvalzak van Qleaniq.

Veelgebruikte afvalzakken


Onder ons merk Qleaniq hebben wij een assortiment stevige afvalzakken voor de meest voorkomende afvalbakken opgenomen in transparant, grijs en blauw.

100 tot 120 liter


Deze extra dikke, blauwe afvalzakken van HDPE zijn geschikt voor afvalbakken met een inhoud van 100 tot 120 liter. Gebruik ze voor het verzamelen van restafval of kleding die gewassen moet worden.

Praktisch verpakt


Op iedere rol zitten twintig zakken die je dankzij de perforatierand heel gemakkelijk kunt afscheuren. De zakken zijn heel praktisch per twee rollen verpakt in een handige krimpverpakking.


Maten en gewichten
Code 153703
Merk Qleaniq®
EAN 8710883142026
Breedte (cm) 70
Lengte (cm) 110
Dikte (my) 50
Inhoud (l) 120
Uiterlijk
Kleur Blauw

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 44,95/doos à 2000 stuks