Qleaniq® Desinfectiespray, 1000ml, Ongeparfumeerd, transparant


Code
509327
Besteleenheid
1

€ 7,40 /fles Excl. btw


Wordt verwacht
21-4-2020 (week 17)
Verwachte aantal
36

Deel dit product

Ethades is een gebruiksklaar, multifunctioneel desinfectiemiddel voor zowel het desinfecteren van de huid als het desinfecteren van kleine oppervlakken, zoals keuken- en computerapparatuur, instrumenten, meubilair, sanitair, vitrines en machines. De huidvriendelijke desinfectans op basis van alcohol bestrijdt bacteriën en gisten. Het desinfectiemiddel is in Nederland toegelaten onder nummer 14065 N en is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

Eigenschappen


 • Samengesteld op basis van de zuiverste ethanol
 • Voor het desinfecteren van huid en oppervlakken
 • Droogt streeploos op
 • Professioneel desinfectiemiddel

Gebruiksaanwijzing en dosering


A. WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFT
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief mycobacteriën en bacteriesporen) en gisten voor:
 • Hygiënische handdesinfectie in de gezondheidszorg, de voeding- en diervoedersector, de cosmetische industrie en in laboratoria.
 • Desinfectie van harde oppervlakken in de gezondheidszorg.
 • Desinfectie van harde oppervlakken die in contact kunnen komen met voedingsmiddelen en diervoeders en de grondstoffen hiervoor, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op de boerderij. De dosering en inwerktijd zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moeten worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik.
B. GEBRUIKSAANWIJZING
Ethades is een gebruiksklare vloeistof die onverdund moet worden gebruikt.

A. Bij handdesinfectie:
 • Toepassen op schone en droge handen.
 • Breng 3 ml Ethades aan op de handen.
 • Wrijf de handen gedurende 30 seconden zorgvuldig over elkaar. Ook de vingertoppen, duimen, gebieden tussen de vingers en de polsen moeten grondig met het middel worden ingewreven.
 • Zorg dat de handen gedurende de volledige inwerktijd van 30 seconden nat blijven.
 • Daarna de handen goed laten drogen.
De minimale inwerktijd is 30 seconden. De dosering is 3 ml. Bij handpompjes drie keer pompen, dispensers moeten worden ingesteld op 3 ml per slag. Let op: bij niet of onvoldoende droging is het effect minder en bestaat bovendien de kans op huidirritatie bij aansluitend gebruik van handschoenen.

B. Als desinfectiemiddel voor kleine oppervlakken:
Het middel is met name bestemd voor het behandelen van kleine oppervlakken (maximaal 0,5 m²) zoals keuken- en computerapparatuur, materialen, meubilair, sanitair, vitrines en machines. Niet toepassen op oppervlakken die niet bestand zijn tegen alcoholische oplossingen. Te desinfecteren oppervlakken en materialen vooraf grondig reinigen met een geschikt reinigingsmiddel en vervolgens afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen. Het middel onverdund aanbrengen op de te desinfecteren oppervlakken. Zoveel vloeistof gebruiken (40 à 50 ml middel per m²) dat de oppervlakken gedurende de gehele inwerktijd nat blijven. De minimale inwerktijd is 30 seconden.

Technische eigenschappen


Kleur: transparant
Geur: ongeparfumeerd
pH-waarde concentraat: 7,0

Verpakking


Fles: 1000 ml sprayflacon
Doos: 12 x 1000 ml

Veiligheid en opslag


Informatie over opslag, transport en veiligheid vind je in het veiligheidsinformatieblad in tabblad Downloads.


Maten en gewichten
Code 509327
Merk Qleaniq®
EAN 8714215032160
Inhoud (ml) 1000
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Geur Ongeparfumeerd
pH-waarde 7
Verpakking
Aantal per pallet 480
Aantal per pallet 384

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook