Qleaniq® Microvezeldoek, 40x40cm, blauw


Code
693345
Besteleenheid
1

€ 14,95 /krimp à 10 st Excl. btw

Op voorraad
36 producten

Deel dit product

Ideale universele microvezeldoek voor het schoonmaken van alle oppervlakken.

Snel en streeploos reinigen


Deze microvezeldoek absorbeert vuil, stof en vocht, waardoor je er snel, efficiënt en streeploos mee kunt reinigen. Gebruik een droog doekje voor het afnemen van stof of maak de doek klamvochtig om er nog effectiever mee schoon te maken.

Hoge kwaliteit


De professionele schoonmaakdoek is gemaakt van een hoge kwaliteit microvezel en heeft een prettig formaat om mee te werken. Was het microvezeldoekje na gebruik en volg daarbij de wasinstructies, zodat je er meerdere malen mee kunt schoonmaken.

Blauw voor interieur


De blauwe kleur voor interieur maakt deze microvezeldoek perfect op te nemen in een HACCP-kleurensysteem. De doeken zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren.Maten en gewichten
Code 693345
Merk Qleaniq®
EAN 8714215034577
Lengte (cm) 40.0
Breedte (cm) 40.0
Gewicht (gr/m²) 300
Uiterlijk
Kleur Blauw
Uitvoering
Variant Sanitairhygiëne

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 44,95/doos à 2000 stuks
€ 24,95/doos à 2000 stuks