Qleaniq® Oven- en grillreiniger, Sprayflacon, 1000ml, 13,5pH, Paars


Oven- en grillreiniger is een gebruiksklare, schuimende, sterk alkalische reiniger speciaal ontwikkeld voor het grondig reinigen van ovens, bakplaten, grillapparatuur en barbecues. Het reinigingsschuim verwijdert moeiteloos ingebrande vetten en aangekoekte suikers van RVS, ijzer, steen en kunststof en is erg prettig in het gebruik.

Eigenschappen


  • Beperkte dampvorming dankzij schuimende werking
  • Verwijdert hardnekkig vuil en vet
  • Sterk alkalisch
  • Professionele reiniger

Gebruiksaanwijzing en dosering


Zorg dat de oppervlaktetemperatuur lager is dan 70˚C (40˚C is optimaal). Product onverdund aanbrengen en circa 10 minuten laten inwerken (niet laten indrogen). Verwijder los vuil met een krasvrije schuurspons of borstel. Vervolgens spoelen met schoon warm water en aan de lucht laten drogen. Let op: oven- en grillreiniger kan worden gebruikt op RVS, ijzer, steen en kunststof.
LET OP: niet gebruiken op aluminium en geverfde oppervlakken.

Technische eigenschappen


Kleur: paars
Geur: ongeparfumeerd
pH-waarde concentraat: 13,5

Verpakking


Fles: 1000 ml schuim sprayflacon + verlengd schuimpistool
Doos: 12 x 1000 ml

Veiligheid en opslag


Informatie over opslag, transport en veiligheid vind je in het veiligheidsinformatieblad in tabblad Downloads.Maten en gewichten
Code 509329
Merk Qleaniq®
EAN 8714215032184
Inhoud (ml) 1000
Uiterlijk
Kleur Paars
Uitvoering
Variant Sprayflacon
Geur Ongeparfumeerd
pH-waarde 13,5
Verpakking
Aantal per pallet 384
Aantal per pallet 288

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook