Qleaniq® Sprayflacon, 650ml, blauw


Code
693363
Besteleenheid
1

€ 4,95 /stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?Wordt verwacht
25-5-2020 (week 22)
Verwachte aantal
100

Deel dit product

Met deze sprayflacon is elk interieur in een handomdraai schoon.

Efficiënt schoonmaken


De spraymethode is een beproefde aanpak voor het snel en efficiënt schoonmaken van diverse oppervlakken in je interieur. Deze praktische Qleaniq®-sprayflacon is een ideaal hulpmiddel bij elke schoonmaakklus.

Zelf vullen


De flacon heeft een inhoud van 650 ml en wordt leeg geleverd. Vul de fles met 500 ml water en 10 ml geconcentreerde Qleaniq® interieurreiniger. Spray de reinigingsoplossing vervolgens op een microvezeldoek of rechtstreeks op het oppervlak en reinig dit.

Blauw voor interieur


De sprayfles is voorzien van een blauwe spraytrigger, zodat hij goed herkenbaar is als interieurreiniger. Het is raadzaam om de sprayflacon dagelijks te legen.


Maten en gewichten
Code 693363
Merk Qleaniq®
EAN 8714215034843
Inhoud (ml) 650.0
Uiterlijk
Kleur Blauw

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 77,95/doos à 7200 stuks
€ 10,95/doos
€ 42,65/doos à 2000 stuks