Qleaniq® Steel, Aluminium, 180cm,


Snel en ergonomisch schoonmaken doe je met een handige uitschuifbare steel voor de vlakmophouder.

Veilig en efficiënt


Deze aluminium telescoopsteel is uit te schuiven tot een lengte van 180 cm. Zo kan iedereen de steel op maat instellen om veilig en efficiënt te kunnen schoonmaken. De ergonomische steel past in onze vlakmophouder voor het reinigen van vloeren en andere oppervlakken.

Hoge oppervlakken


In combinatie met je eigen lichaamslengte kun je met deze lichtgewicht steel een hoogte van meer dan drie meter bereiken. Zo maak je zonder ladder toch op een veilige en snelle manier hoger gelegen oppervlakken schoon.

Gemakkelijk opbergen


Door de steel in te schuiven tot zijn minimale lengte van een meter, is hij gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. De bovenzijde is voorzien van een blauw, kunststof handvat met een fijne grip en een gat om de telescoopsteel na gebruik netjes aan een haak te hangen.Algemeen
Code 693373
Merk Qleaniq®
EAN 4004188001053
Materiaal Aluminium
Maten en gewichten
Lengte (cm) 180.0

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook