Qleaniq® Vaatwasmiddel, 1000ml


Code
509331
Besteleenheid
1

€ 4,85 /fles Excl. btw

Op voorraad
203 producten

Deel dit product

Afwasmiddel Extra is een extra geconcentreerd, neutraal, synthetisch afwasmiddel met schuim dat lang actief blijft. Dit product is ideaal voor zowel afwassen als sopwerk. Onmisbaar in iedere professionele keuken.

Eigenschappen


  • Voor afwassen en soppen
  • Reinigt en ontvet
  • Extra geconcentreerd
  • Eenvoudig te doseren

Gebruiksaanwijzing en dosering


Als afwasmiddel is een dosering van 0,5% (één dopje per afwasbak) voldoende. Als sopmiddel is de dosering, afhankelijk van de vuilgraad, 0,5 tot 3%.

Technische eigenschappen


Kleur: groen
Geur: geparfumeerd
pH-waarde concentraat: 7,0

Verpakking


Fles: 1000 ml
Doos: 12 x 1000 ml

Veiligheid en opslag


Informatie over opslag, transport en veiligheid vind je in het veiligheidsinformatieblad in tabblad Downloads.


Maten en gewichten
Code 509331
Merk Qleaniq®
EAN 8714215032207
Inhoud (ml) 1000
Uiterlijk
Kleur Groen
Uitvoering
Geur Geparfumeerd
pH-waarde 7
Verpakking
Aantal per pallet 480
Aantal per pallet 360

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook