Qleaniq® Werkdoek, Katoen, 110gr, 38x40cm, blauw


Code
693350
Besteleenheid
1

€ 2,99 /krimp à 10 st Excl. btw

Op voorraad
1386 producten

Deel dit product

Ideale werkdoek voor het schoonmaken van afwasbare oppervlakken.

Qleaniq®-werkdoek


Deze katoenen schoonmaakdoek absorbeert vuil en vocht, waardoor je er snel, efficiënt en streeploos mee kunt schoonmaken. Maak de doek nat of klamvochtig om er effectief afwasbare oppervlakken mee te reinigen of gebruik een droog doekje voor het afnemen van stof.

Goede kwaliteit


De professionele werkdoek is van goede kwaliteit en heeft een prettig formaat om mee te werken. Gebruik voor elke plek een andere kleur doekje; dit is hygiënisch en overzichtelijk voor al het schoonmaakpersoneel.

Blauw voor interieur


De blauwe kleur voor interieur maakt deze werkdoek perfect op te nemen in een HACCP-kleurensysteem. De doeken zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren.Algemeen
Code 693350
Merk Qleaniq®
EAN 8714215034621
Materiaal Katoen
Maten en gewichten
Lengte (cm) 38.0
Breedte (cm) 40.0
Gewicht (gr) 110.0
Uiterlijk
Kleur Blauw
Uitvoering
Variant Interieurs
Verpakking
Aantal per pallet 560

Merk Qleaniq®

Met een totaalconcept voor horeca, retail, (non)-food, kantoor en industrie is Qleaniq® hét merk voor een sfeervolle en hygiënische inrichting van je functionele bedrijfsruimtes en werkplekken, toiletruimtes en bedrijfskantines.

Uitgebreid assortiment
Qleaniq biedt een uitgebreid assortiment aan hygiëneartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, tissues, poetspapier, dispensers, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. In onze webshop zijn deze producten onderverdeeld in duidelijke en overzichtelijke productgroepen. Je ziet dus meteen waar je moet zijn.

Sfeervolle inrichting
Voorzie je toiletruimte, keuken of werkplek van de producten van Qleaniq en je bent zeker van een sfeervolle inrichting met een opvallend schone uitstraling. Het ontwerp en de boodschap van de hele productreeks stimuleert bovendien schoon en veilig gedrag.

Schoon en slim
Qleaniq® smart hygiene staat voor kwaliteit (Q), schoon (clean) én slim (IQ). Vaak kun je al met heel eenvoudige keuzes slim of ‘smart’ voor een schone omgeving zorgen. Zo hoef je met toiletrollen van 100 in plaats van 25 meter minder vaak de rollen te verwisselen. Dit levert tijdswinst en minder afval op en zorgt voor efficiënter voorraadbeheer.

Drie productlijnen
Qleaniq voert drie verschillende productlijnen: de hoogwaardige Luxury-lijn, de voordelige Basic-lijn en de duurzame producten van 100%eco. Ook voor jou is er dus altijd een passend assortiment!

Voedselveiligheid
Speciaal voor de horeca heeft Qleaniq een reeks hygiëneartikelen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Onze specialisten adviseren je graag bij het samenstellen van je assortiment.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook