raamstickers sale


Productcode
816253
Besteleenheid
1

€ 29,95 /set @ 2 stuks
€ 36,24 incl. BTW

Op voorraad
86 producten

Deel dit product

Uitverkoop? Met deze opvallende Sale-stickers op je raam trek je de aandacht van iedere voorbijganger.

Speciale aanbiedingen
Deze mooie, grote raambiljetten met de tekst Sale springen direct in het oog. Plak ze op je winkelraam of etalageruit bij de uitverkoop of als je speciale aanbiedingen wilt laten opvallen.

Op de binnenruit
De stevige stickers zijn van binnenuit op de etalageruit te plakken en worden dus niet blootgesteld aan weersinvloeden. Als de uitverkoop voorbij is, zijn de stickers weer heel gemakkelijk van de ramen te verwijderen.

Per twee vellen
Je koopt de raamstickers per set van twee vellen. Ieder vel bestaat uit een collectie Sale-stickers met verschillende teksten.

Kortingsstickers
De Sale-stickers zijn ideaal te combineren met onze kleurrijke kortingsstickers.Algemeen
Productcode 816253
Merk Neutraal
EAN 8714215074184
Materiaal Papier

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie