raamstickers vaderdag


Laat zien dat het Vaderdag is! Deze prachtige raamstickers trekken de aandacht van iedere voorbijganger.

Extra uitstraling


Met deze raambiljetten geef je je winkeletalage rondom Vaderdag eenvoudig extra uitstraling. De stickers zijn van binnenuit te plakken en worden dus niet blootgesteld aan weersinvloeden.

Eigen compositie


Je kunt de fraai vormgegeven vaderdagstickers naar eigen smaak en idee aan de binnenzijde van je winkelraam of etalageruit plakken. Als Vaderdag voorbij is, zijn de stickers weer heel gemakkelijk van de ramen te verwijderen.

Per twee vellen


De raamstickers zijn verkrijgbaar per set van twee vellen. Ieder vel bestaat uit een collectie vaderdagstickers van verschillende afmetingen.

Moederdag


Bekijk ook onze mooie moederdagstickers.


Uiterlijk
Code 816251
Merk Neutraal
EAN 8714215074122
Thema Vaderdag
Kleur Groen

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook