raamstickers vaderdag


Productcode
816251
Besteleenheid
1
Merk
Neutraal

€ 29,95 /set @ 2 stuks
€ 36,24 incl. BTW


Wordt verwacht
01-05-17 (week 18)
Verwachte aantal
100

Laat zien dat het Vaderdag is! Deze prachtige raamstickers trekken de aandacht van iedere voorbijganger.

Extra uitstraling
Met deze raambiljetten geef je je winkeletalage rondom Vaderdag eenvoudig extra uitstraling. De stickers zijn van binnenuit te plakken en worden dus niet blootgesteld aan weersinvloeden.

Eigen compositie
Je kunt de fraai vormgegeven vaderdagstickers naar eigen smaak en idee aan de binnenzijde van je winkelraam of etalageruit plakken. Als Vaderdag voorbij is, zijn de stickers weer heel gemakkelijk van de ramen te verwijderen.

Per twee vellen
De raamstickers zijn verkrijgbaar per set van twee vellen. Ieder vel bestaat uit een collectie vaderdagstickers van verschillende afmetingen.

Moederdag
Bekijk ook onze mooie moederdagstickers.Uiterlijk
Productcode 816251
Merk Neutraal
EAN 08714215074122
Thema Vaderdag
Kleur Groen
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie