Retro®, Bio hot cup, Retro Verde, Karton en PLA, dubbelwandig, 350ml, 10oz, groen


Productcode
450249
Besteleenheid
1

€ 4,75 /krimp @ 40 st
€ 5,75 incl. BTW

Op voorraad
260 producten

Deel dit product

In deze warmtehoudende Retro Verde Bio hot cup blijft je overheerlijke koffie, thee, cappuccino of chocolademelk lekker lang warm.

Dubbelwandig
Gun je gasten een heerlijk warme drank door deze te schenken in een dubbelwandige Retro Verde Bio hot cup. Dankzij de speciale PLA-coating aan de binnenzijde blijft de inhoud in deze voedselveilige kartonnen drinkbeker lekker lang warm en goed op smaak.

Minimale milieubelasting
De duurzame drinkbekers zijn CO2-neutraal geproduceerd en volledig gemaakt van hernieuwbare materialen van planten. Ze belasten het milieu dus minimaal. Het authentieke ontwerp in drie kleuren groen geeft de bekers een natuurlijke en bewuste uitstraling.

Veelzijdige beker
Gebruik deze stevige, veelzijdige bekers bij festivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues of tuinfeesten. De Retro Verde Bio hot cup is verkrijgbaar in twee praktische formaten.
Algemeen
Productcode 450249
Merk Retro®
Materiaal Karton en PLA
Variant Bio hot cup
Uitvoering Dubbelwandig
Maten en gewichten
Inhoud (ml) 350
Inhoud (oz) 10
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Milieukeurmerk Kiemplant
Uiterlijk
Kleur Groen
Design Retro Verde
Verpakking
Aantal per pallet 300

Merk Retro®

Onze eigen verpakkingslijn Retro combineert op succesvolle wijze de vertrouwde en geliefde vormgeving van vroeger met de kwaliteit van vandaag. De authentieke verpakkingen vallen op door hun decoratieve en traditionele dessins en zijn een aanwinst voor elke koffiehoek die warmte, comfort en kwaliteit moet uitstralen.

Stijlvolle drinkbekers
Retro is een onderscheidende lijn van verpakkingsproducten voor warme dranken. Het assortiment bestaat uit een stijlvolle serie kartonnen drinkbekers voor koffie, thee, soep en andere warme dranken. De bekers dragen tot de verbeelding sprekende namen zoals Gusto (warm en traditioneel oranje-bruin), Fresco (decoratief frisgroen) en Classico (klassiek rood-groen, speciaal voor soep).

Dispenserdozen in retrostijl
Zowel de bijbehorende kunststof en houten roerstaafjes als de creamersticks en suikersticks zijn verpakt in praktische, in retrostijl vormgegeven dispenserdozen. Voor wie zijn warme koffie, thee of soep graag onderweg opdrinkt, zijn er handige bijpassende deksels verkrijgbaar. Haal de hele serie in huis voor een geslaagde en smaakvolle knipoog naar het verleden.

CO2-neutraal
Alle producten binnen het Retro-concept zijn CO2-neutraal: vanaf de productie tot en met het stadium waarin de producten worden weggegooid is de uitstoot van CO2 volledig geneutraliseerd. Een aantrekkelijke keuze dus voor elke koffiehoek, bedrijfs- en sportkantine, cateraar en horecaonderneming.

Compleet assortiment
Met het complete assortiment Retro-producten speel je optimaal in op de huidige vraag naar traditie, warmte en eenvoud en leg je tegelijkertijd de nadruk op smaak en kwaliteit. Een combinatie die gezien én geproefd mag worden!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie