Retro®, Hot cup-beker, Retro Sport, Karton en PLA, 180ml,


Productcode
450265
Besteleenheid
1

€ 63,75 /doos @ 2500 stuks
€ 77,14 incl. BTW

Op voorraad
30 producten

Deel dit product

Met deze opvallende drinkbekers genieten je sportieve gasten nog meer van hun warme drank!

Feestelijke sportbeker
Serveer je koffie, thee, chocolademelk, soep en andere warme dranken eens in zo’n feestelijke kartonnen sportbeker. Dankzij de speciale PLA-coating aan de binnenzijde blijft de inhoud in deze voedselveilige Retro Sport hot cup lekker lang warm en goed op smaak.

Diverse sporten
De vrolijke beker is voorzien van een originele opdruk in onze nationale kleuren en toont diverse sporten zoals voetbal, hockey en tennis. Een echte aanwinst in sportkantines, bij evenementen, sporttoernooien, feestjes en andere cateringdoeleinden.

Populaire maat
Met de meest voorkomende inhoudsmaat is deze fijne drinkbeker ideaal voor het schenken van normale porties. De stevige beker ligt bovendien lekker in de hand en presenteert je drankje nét even anders.

Veelzijdige en herkenbaar
Met hun onderscheidende uiterlijk doen de sportbekers het ook goed bij festivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues of tuinfeesten.

Eigen bedrukking
Je kunt deze veelzijdige drinkbeker ook laten bedrukken met je eigen bedrijfsnaam. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Algemeen
Productcode 450265
Merk Retro®
EAN 08710883130504
Materiaal Karton en PLA
Variant Hot cup-beker
Maten en gewichten
Inhoud (ml) 180
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Design Retro Sport
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Retro®

Onze eigen verpakkingslijn Retro combineert op succesvolle wijze de vertrouwde en geliefde vormgeving van vroeger met de kwaliteit van vandaag. De authentieke verpakkingen vallen op door hun decoratieve en traditionele dessins en zijn een aanwinst voor elke koffiehoek die warmte, comfort en kwaliteit moet uitstralen.

Stijlvolle drinkbekers
Retro is een onderscheidende lijn van verpakkingsproducten voor warme dranken. Het assortiment bestaat uit een stijlvolle serie kartonnen drinkbekers voor koffie, thee, soep en andere warme dranken. De bekers dragen tot de verbeelding sprekende namen zoals Gusto (warm en traditioneel oranje-bruin), Fresco (decoratief frisgroen) en Classico (klassiek rood-groen, speciaal voor soep).

Dispenserdozen in retrostijl
Zowel de bijbehorende kunststof en houten roerstaafjes als de creamersticks en suikersticks zijn verpakt in praktische, in retrostijl vormgegeven dispenserdozen. Voor wie zijn warme koffie, thee of soep graag onderweg opdrinkt, zijn er handige bijpassende deksels verkrijgbaar. Haal de hele serie in huis voor een geslaagde en smaakvolle knipoog naar het verleden.

CO2-neutraal
Alle producten binnen het Retro-concept zijn CO2-neutraal: vanaf de productie tot en met het stadium waarin de producten worden weggegooid is de uitstoot van CO2 volledig geneutraliseerd. Een aantrekkelijke keuze dus voor elke koffiehoek, bedrijfs- en sportkantine, cateraar en horecaonderneming.

Compleet assortiment
Met het complete assortiment Retro-producten speel je optimaal in op de huidige vraag naar traditie, warmte en eenvoud en leg je tegelijkertijd de nadruk op smaak en kwaliteit. Een combinatie die gezien én geproefd mag worden!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie