roetpiet op bal 62cm


Code
886338
Besteleenheid
1

€ 26,50 /stuk Excl. btw

Op voorraad
28 producten

Deel dit product

Met zo’n kleurrijke roetpiet op een bal springt je etalage er echt uit!

Grote pietenpop


Zoek je iets opvallends om je etalage of winkel in 5-decembersfeer te brengen? Met zijn lachende gezichtje, rode lippen, goudkleurige sloffen, fleurige kleding en baret met gekleurde veer trekt deze grote flexibele roetpiet op een gekleurde bal ieders aandacht.

Prachtige details


De roetpiet is gemaakt van textiel en afgewerkt met prachtige details, zoals mooie goudkleurige biezen en goudkleurige knoopjes op zijn pak. Dankzij het flexibele materiaal kun je de armen en benen van de zachte roetpiet modelleren zoals jij dat wilt. Je kunt de bal met pop heel eenvoudig overal in je winkel of etalage neerzetten.

Diverse varianten pieten


De roetpiet op een bal is per stuk te koop. Bekijk ook de andere roetpietenpoppen in ons assortiment, zoals de flexibele pieten, de pieten aan een touwladder of klimtouw en de grote staande pieten, en maak de mooiste winkeldecoraties.


Code 886338
Merk Neutraal
EAN 8714215108322

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook