Safescan® Geldtelmachine, type: 2665-S, Kunststof, wit


Code
955035
Besteleenheid
1

€ 759,00 /stuk Excl. btw

Op voorraad
21 producten

Deel dit product

Tel razendsnel je bankbiljetten en laat ze meteen controleren op zeven echtheidskenmerken.

1.500 biljetten per minuut


Deze betrouwbare biljettenteller geeft je snel duidelijkheid over de hoeveelheid bankbiljetten en doet meteen dienst als valsgelddetector. Plaats maximaal vijfhonderd gesorteerde biljetten van een willekeurige valuta in de ruime invoerlade. Het apparaat start automatisch en telt naar wens met een snelheid van 800, 1.200 of 1.500 biljetten per minuut.

Ook ongesorteerd tellen


De Safescan 2665-S is uniek omdat hij van zes Europese valuta’s (EUR, CHF, PLN, SEK, NOK en DKK) de waarde tevens ongesorteerd kan tellen. Ook telt de geldtelmachine met gemak gesorteerde coupons en vouchers. De praktisch geplaatste invoerlade zorgt dat je tijdens het tellen gemakkelijk biljetten kunt blijven invoeren, zodat je sneller klaar bent.

100% valsgelddetectie


Tijdens het tellen controleert de slimme geldteller direct met 100% zekerheid de echtheid van tien valuta’s: EUR (zowel de huidige eurobiljetten als de nieuwe Europa-serie bankbiljetten), GBP, USD, CHF, PLN, SEK, NOK, DKK, CZK en HUF. Het apparaat onderzoekt deze biljetten op alle zeven kenmerken van de European Central Bank (ECB): infraroodinkt, magnetische inkt, metaaldraad, watermerk, biljetafmeting, biljetdikte en kleur. Biljetten in een andere valuta kun je laten controleren op uv-markeringen, magnetische inkt en de biljetafmeting (breedte).

Altijd actueel


De Safescan 2665-S voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en wordt regelmatig getest door verschillende centrale banken. Dit gebeurt met de nieuwste echte en valse bankbiljetten. Via de USB-poort of de microSD-ingang kun je het apparaat eenvoudig voorzien van de nodige valuta-updates. Zo weet je zeker dat je valsgelddetector altijd actueel is en ook de nieuwste vervalsingen feilloos onderschept.

Intuïtieve bediening


Het mooi vormgegeven, gebruiksvriendelijke apparaat heeft een intuïtief numeriek bedieningspaneel met duidelijk gemarkeerde knoppen. Een groot en helder LCD-scherm toont je direct het aantal getelde biljetten en de geselecteerde instellingen voor tellen en detecteren.

Efficiënt kassabeheer


Snel de inhoud van je kassa weten? Gebruik de optelknop om biljetten uit diverse batches automatisch bij elkaar op te tellen. Gelijke stapels maken doe je door met de batchfunctie op te geven hoeveel biljetten je steeds nodig hebt. De biljettenteller pauzeert nu telkens als het gewenste aantal is bereikt. Zo kun je doelgericht je kassa vullen en snel je bankstorting voorbereiden.

Printen en exporteren


Sluit de biljetteller aan op de thermische printer Safescan TP-230 om de telresultaten direct in een handig overzicht uit te printen. Je kunt de data ook exporteren naar de Safescan MCS-software. Dit systeem geeft direct overzicht in de relevante gegevens en laat je via filters gedetailleerd informatie bekijken per coupure, kassa of medewerker. Printer en software zijn los verkrijgbaar.

Drie jaar garantie


De Safescan 2665-S geldtelmachine voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een uitgebreide garantie van drie jaar.


Algemeen
Code 955035
Merk Safescan®
EAN 8717496334640
Materiaal Kunststof
Maten en gewichten
Lengte (cm) 26.2
Breedte (cm) 26.4
Hoogte (cm) 24.8
Uiterlijk
Kleur Wit
Uitvoering
Type 2665-S

Merk Safescan®

Safescan biedt bedrijven en winkeliers een groot assortiment aan tijdregistratiesystemen, valsgelddetectoren, biljettelmachines, muntentellers, geldtelweegschalen, kassalades en kluizen.

Wereldwijd actief
Het in 2004 opgerichte Safescan is een wereldwijd actief bedrijf dat slimme en veilige middelen levert voor het verwerken van contant geld. Daarnaast biedt Safescan unieke tijdsregistratiesystemen om de aanwezigheid van personeel optimaal te beheren.

Veiligheid en nauwkeurigheid
De klanten van Safescan hechten belang aan veiligheid, nauwkeurigheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Zo beschermen de valsgelddetectoren ondernemers tegen fraude door vervalste bankbiljetten en zorgen de telmachines en point-of-sale-oplossingen voor een effectieve verwerking van contant geld. De tijdregistratiesystemen van Safescan onderscheiden zich door hun intelligentie en gebruikersvriendelijkheid.

Internationale prijzen
Safescan heeft met zijn innovatieve productlijn inmiddels meerdere internationale prijzen gewonnen en blijft zich op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en design continu verder ontplooien.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook